Therapeuten Yvonne de Vries en Erik Ivo Homan
Therapeuten Yvonne de Vries en Erik Ivo Homan Foto:

Therapie op maat bij Beyond

DELFT - De integratieve therapeuten van Beyond aan de Ezelsveldlaan 108 maken samen met iedere cliënt een uniek behandelplan, ondersteund door verschillende therapievormen zoals integratieve psycho- en hypnotherapie. "Therapie is maatwerk."

Rustgevende muziek, geurstokjes, bloemen en goede koffie en thee in de wachtkamer zorgen dat de cliënten zich kunnen ontspannen voor ze therapeuten Erik Ivo Homan en Yvonne de Vries ontmoeten. "Sommige mensen komen een kwartier eerder omdat ze het heerlijk vinden om zo alvast tot rust te komen", vertelt Erik met een vriendelijke stem. De naam Beyond verwoordt de visie van beide psychotherapeuten goed. "Als je een probleem hebt, loop je vaak tegen grenzen aan. Wij begeleiden onze cliënten, zodat zij zich flexibeler en sterker voelen in hun keuzemogelijkheden en grenzen kunnen verleggen."
Yvonne en Erik Ivo zijn allebei therapeuten met een integratieve visie. "Wij gaan niet uit van standaardprotocollen, maar maken samen met de cliënt een behandelplan dat volledig is toegesneden op wat die persoon nodig heeft", legt Yvonne uit. "Daarbij gaan we uit van de ondeelbaarheid tussen lichaam en geest; de gehele mens staat bij ons centraal. We denken in mogelijkheden en gaan uit van iemands eigen kracht en wijsheid."
Iedere behandeling is uniek en kan verschillende therapievormen bevatten. Psychotherapeutische gesprekken, hypnotherapie of een EMDR-behandeling, maar ook tekenen, wandelen, of meditatie- en imaginatie oefeningen. Ook de klachten waarmee mensen naar Beyond komen zijn heel divers. Van burn-out, psychosomatische klachten of relatieproblemen, tot rouw, angsten en trauma's of depressies. Het grootste deel van onze cliënten vindt onze praktijk nadat ze van een ander hoorden dat de behandeling effectief was", zegt Erik Ivo.
"Alles is erop gericht om te zorgen dat mensen ons niet meer nodig hebben", besluit Yvonne. "Gemiddeld kunnen de cliënten dan ook al na zes tot acht behandelingen verder. De veranderingen zijn echt merkbaar. Mensen lopen rechtop, lachen meer, hebben een andere mimiek, vertrouwen in wat ze zelf kunnen, staan meer in het leven of zijn minder teruggetrokken in hun schulp. Daar doen we het voor en dat is prachtig om te zien."


Beyond
Ezelsveldlaan 108
2611 DK Delft
015-2575767
www.togobeyond.nl