Dankzij de PowerView app heeft u geen omkijken meer naar uw raambekleding.
Dankzij de PowerView app heeft u geen omkijken meer naar uw raambekleding. Foto: Dennis van den Berg

Perfecte sfeer in huis dankzij PowerView Motorisation

DELFT - Luxaflex Nederland introduceert deze maand het nieuwe elektrische bedieningssysteem PowerView Motorisation, waarmee Luxaflex Nederland het automatisch bedienen van raambekleding via je smartphone mogelijk maakt. Bij Eradus Zonwering kunt u in Delft exclusief terecht voor dit bijzondere product.

Met PowerView Motorisation kan raambekleding worden bediend met de PowerView App op uw smartphone of tablet of met een van de Pebble Remote afstandsbedieningen. Dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacybehoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte sfeer, zowel 's middags, 's avonds als 's nachts. De remote geeft de mogelijkheid om raampartijen automatisch te bedienen en in te stellen met slechts één druk op de knop. De PowerView app is zo geavanceerd dat na eenmalig instellen de raambekleding zich automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker en zonsopkomst en -ondergang, zelfs als de gebruiker niet thuis is of niet verbonden is met internet. Dankzij een compacte battery pack achter het product is stroomtoevoer overbodig.
Eradus Zonwering aan de Julianalaan 124 biedt creatieve, kwalitatieve en kostenbewuste oplossingen voor zonwering. Met de Luxaflex Gallery Outdoor en Indoor Shop probeert Eradus Zonwering dit optimaal over te brengen op de klanten. Tel. 015-2135028; website www.eraduszonwering.nl.

Afbeelding