Bij Seven Days vul je moeiteloos je ‘bovenkamer’ met woonideeën.
Bij Seven Days vul je moeiteloos je ‘bovenkamer’ met woonideeën. Foto:

Inspiratie voor je 'bovenkamer'

DELFT - Woonwinkelen in de historische binnenstad van Delft is een nieuw avontuur geworden. In een prachtig doorleefd pand aan de Oude Langendijk spat de inspiratie bij Seven Days van de ruwe muren.

Tineke Verweij en Rob van den Bulk hebben de karakteristieke kenmerken van de voormalige bakkerij in ere gehouden. De combinatie van de pure collectie meubels, het verfrissende plantenassortiment, de in het oog springende accessoires en de sfeervolle coffee lounge maken het plaatje compleet. Een bezoek aan Seven Days staat garant voor een 'bovenkamer' vol bruisende ideeën.
In een tijd waarin ondernemers meer dan ooit creatief moeten zijn verhuisde de woonwinkel ruim een jaar geleden naar een nog centraler gelegen locatie in hartje Delft. Daarnaast werd het concept aangevuld met een aantal toffe elementen die de winkel leuker en interessanter maken. "De hedendaagse consument wil vooral ruiken, proeven en inspiratie opdoen", vertelt Tineke. "Daarom hebben wij ons concept uitgebreid met een stukje professionele horeca in de vorm van verschillende koffievariaties, bijzondere thee, cacaofantasie en lekkernijen." Daarnaast is er een groene golf van hippe planten in de store die de interieursfeertjes nog sprankelender maken. De presentatie van de kenmerkende Seven Days meubelen blijft vanzelfsprekend nummer één. Industrieel, eigentijds, vintage: kernwoorden die naadloos van toepassing zijn op de gevarieerde collectie van de interieurzaak. "Onze, vooral Nederlandse, fabrikanten werken met onderscheidende stoffen en materialen die in de praktijk voor een win-win situatie moeten zorgen", aldus Verweij. "Zo kunnen we samen met de klant de puntjes op de i bereiken."
De muren van Seven Days vertellen een verhaal. Immers, de wanden van de voormalige bakkerij hebben een rijke levenservaring die inspireren tot creativiteit. In samenwerking met BN International ontwikkelde de woonstore deze bijzondere wanden als wallpaper. Binnenkort verkrijgbaar op ieder gewenst formaat. Seven Days - The Art of Living is te vinden aan de Oude Langendijk 7A in Delft. Openingstijden: dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en elke eerste zondag van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur. Tel. 015 - 2148164, www.sevendaysstore.nl.