Prijswinnaar Robbie Janssen (midden) kijkt verlekkerd naar zijn volle kruiwagen met geschenken.
Prijswinnaar Robbie Janssen (midden) kijkt verlekkerd naar zijn volle kruiwagen met geschenken. Foto: Dennis van den Berg

Een kruiwagen vol prijzen

DELFT – Op het pleintje voor Bram Ladage in de Hoven Passage was het op Paaszaterdag 26 maart een drukte van jewelste.

Een kruiwagen vol prijzen, beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit het winkelcentrum, werd hier verloot. Medewerkers van Bram Ladage en naaste buur grill- en maaltijdenwinkel Kippie deelden eerst speciale kookschorten van de bekende fritesbakker uit aan de toeschouwers: daarna werd de trekking van de loterij verricht. Winnaar van het prijzenpakket van de Hoven Passage-winkeliers werd Robbie Janssen. Hij nam de goedgevulde kruiwagen dankbaar in ontvangst.
Wie in de periode voorafgaand aan de Paasdagen in de Hoven Passage is geweest, kan het niet ontgaan zijn. Een serie manshoge paaseieren stond in de galerij van het winkelcentrum opgesteld. Deze eieren maakten onderdeel uit van de expositie 'Een ei hoort erbij'. De reusachtige eieren waren beschilderd door kinderen van scholen en kinderdagverblijven uit Delft. Vanaf 4 maart konden mensen in het winkelcentrum zelf en via de Facebookpagina van de Hoven Passage stemmen op hun favoriete ei. Donderdag 24 maart werden de winnaars bekendgemaakt. De eerste prijs van 750 euro was voor basisschool De Regenboog; De Zeeparel werd tweede en kreeg 250 euro; en de Titus Brandsmaschool eindigde als derde en ontving 100 euro.