Sfeervolle lenteaankleding door Rozema Verhuur.
Sfeervolle lenteaankleding door Rozema Verhuur. Foto:

De lente vieren, dat doe je met de hulp van Rozema Verhuur

DELFT – Heeft u ook al de lentekriebels? Bij Rozema Verhuur aan de Einsteinweg hebben ze die in elk geval wel, want bij Rozema zijn ze al begonnen aan de grote lenteschoonmaak voor het aanstaande buitenseizoen. Tijd voor voorbereiding en pret.

Plannen genoeg: toernooien, familiedagen, een jubileumviering of gewoon omdat het clubgebouw lekker is opgeknapt. Maar ook Koningsdag en de feestelijke meimaand vol activiteiten. Er zijn redenen genoeg te bedenken voor een mooi feest of evenement. Daar kan Rozema Verhuur u natuurlijk prima bij van dienst zijn. Niet voor niets faciliteert dit bedrijf van Gertjan Rozema op Koningsdag voor diverse Oranjeverenigingen gezellige presentatiekramen, waarlangs de mensen kunnen struinen op zoek naar koopjes. "Maar ook andere evenementen kunnen we faciliteren", zegt Rozema. "Onze reputatie van: 'Rozema verhuurt stoelen', zullen wij nooit loslaten. Maar de opdrachten en daardoor de artikelen die we verhuren, zijn inmiddels zeer divers geworden." Denk daarbij aan een springkussen, Oud-Hollandse spelen en dergelijke, maar ook voor een trendy stylingconcept bent u bij Rozema aan het juiste adres. "Alles wat u nodig heeft om van uw evenement een bijzondere en onvergetelijke gebeurtenis te maken", zegt hij. "Daarnaast kunnen wij u, in samenwerking met een aantal regionale cateraars de catering uit handen nemen met of zonder attente bediening. Hiermee bieden wij u één compleet concept: zorgeloos, naar uw stijl, sfeer en budget."

Pakketten
Ook biedt Rozema Verhuur via de website praktische pakketten aan. "Met een door ons geselecteerd pakket biedt u de gasten allereerst een uitnodigende uitstraling", zegt hij. "Ten tweede is dit voordeliger, dan wanneer u dit los bestelt." Heeft u binnenkort een receptie, bedrijfsborrel of een ander evenement met als thema Lente? De praktische pakketten zijn eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld appel-groene of gele statafelrokken met sfeervolle tafeldecoraties.
Informeer naar de voorwaarden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Tel. 015 - 212 43 13, website www.rozemaverhuur.nl.