Workshop kanker.nl bij Inloophuis Debora

DELFT – In Inloophuis Debora aan de Aart van der Leeuwlaan wordt woensdag 13 april van 10.30 uur tot en met 11.30 uur een workshop kanker.nl gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met maandag 11 april telefonisch aanmelden via 015- 2572767.
Kanker.nl, een initiatief van KWF Kankerbestrijding, LevenmetKanker en IKNL, is dé betrouwbare plek online met alle informatie over kanker. In de bibliotheek op kanker.nl vinden patiënten en naasten gemakkelijk informatie over hun ziektebeeld gedurende verschillende fasen. De bibliotheek wordt continu aangevuld met actuele, gevalideerde medische artikelen. Naast de bibliotheek bevindt zich een sociaal netwerk op kanker.nl.
Inmiddels zijn duizenden mensen actief in de community op kanker.nl, die er lotgenoten vinden, vragen stellen - ook aan professionals, blogberichten schrijven of lezen, en meepraten in discussiegroepen over diverse onderwerpen. Maar: nog niet iedereen kent alle mogelijkheden van kanker.nl. Daarom bieden zij in Inloophuis Debora een gratis workshop aan. Tijdens deze workshop lopen zij op 13 april samen met de aanwezigen door het platform en geven zij meer uitleg over alle functionaliteiten.