Muzikanten spelen 1 april songs van legendarische artiesten.
Muzikanten spelen 1 april songs van legendarische artiesten. Foto: Jesper Neeleman

Symphonic Rock @ Lijm & Cultuur

De Chaos is weer even voorbij, maar de reuring blijft. Het festivalseizoen bij Lijm & Cultuur werd afgelopen donderdag geopend met een succesvol Festival Aangeschoten Wild.

Komende vrijdag op het evenemententerrein aan de Rotterdamseweg alle ruimte gegeven aan een groep gedreven muzikanten die er een try out geven van de Symphonic Rock Night.

Symphonic Rock Night - 1 april
Het is geen grap, maar een uniek project gedragen door 27 passievolle muzikanten. Symphonic Rock Night gaat Nederland bestormen met een wervelende show vol stevige symfonische rocknummers, vette belichting en schitterende projecties. Ze werkten lang naar deze show toe en geven op vrijdag 1 april een éénmalige try out bij Lijm & Cultuur.
Onder de muzikanten ook veel Delftse grootheden die hun sporen meer dan verdiend hebben: Ferdinand Bakker en Michel van Dijk van Alquin, Guus Willemse van Solution, Henk Koorn van Hallo Venray en een aantal leden van Pink Project – onder wie gitarist Ruud Verwijk en zanger/bassist Peter Chattelin.
Ze brengen songs van legendarische artiesten als Yes, Camel, Rush, Genesis, Pink Floyd, Marillion, Gino Vannelli, Solution en Alquin. Samen met Improve - het Delftse licht, beeld en techniek bedrijf - maken ze er niet alleen een muzikaal, maar ook visueel urendurend spektakel van. Een niet te missen totaalbeleving! Een kaartje kost maar 13 euro en is online te bestellen.

Even wat anders?
Breek er op een gewone werkdag eens uit en reis af naar Lijm & Cultuur om daar in het Experiment te genieten van de rust, de ruimte, van elkaar, van een lekkere lunch, een bak koffie, een borrel of gewoon van de fraaie monumentale omgeving. Werken en overleggen is toegestaan, de WiFi is gratis, maar lekker ontspannen mag natuurlijk ook. Het kan alle werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Info en Kaarten
Surf voor de actuele culturele agenda, info, links en kaarten naar de website www.lijmencultuur.nl.