Drie van de meiden van Thai Delft 2 Go: Chantal, Megan en Evaline. Niet op de foto: Nathalie en Jasmijn.
Drie van de meiden van Thai Delft 2 Go: Chantal, Megan en Evaline. Niet op de foto: Nathalie en Jasmijn. Foto:

Delftenaren weten Thai Delft 2 Go
goed te vinden en te waarderen

DELFT – Amper vier maanden na de start staat bezorg- en afhaalrestaurant Thai Delft 2 Go bij veel inwoners van Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Ypenburg duidelijk op de kaart. Klanten roemen de kwaliteit van de gerechten.

Alle maaltijden van Thai Delft 2 Go worden dagelijks vers bereid in de keuken van een professioneel Thais restaurant en vervolgens direct naar het bezorg- en afhaalpunt aan de Stalpaert van der Wieleweg gebracht. Naast de kwaliteit van de gerechten en de ingrediënten hecht Thai Delft 2 Go veel waarde aan een schoon, net verkooppunt. De meiden van Thai Delft 2 Go Evaline, Chantal, Megan, Nathalie en Jasmijn zorgen ervoor dat u, wanneer u uw maaltijd komt afhalen, dit doet in een kraakheldere, hygiënische winkel.
Een van de sterke punten van Thai Delft 2 Go is de snelle bezorging. Dit gebeurt met de in de maaltijdbezorgingswereld gebruikelijke scooters, maar het bezorgrestaurant heeft ook een eigen auto tot z'n beschikking voor grotere bestellingen. Wie liever zelf zijn of haar maaltijd komt afhalen, is uiteraard van harte welkom. Binnenkort komen er vlakbij Thai Delft 2 Go twee plekken om kortdurend te parkeren, speciaal voor de klanten van het Thaise afhaalrestaurant.
Met promotiebakjes die extra bij de bestelling worden meegegeven brengt het Thai Delft 2 Go team bepaalde gerechten extra onder de aandacht, wat tot veel positieve reacties heeft geleid. Vanwege het succes van de formule wordt inmiddels gekeken naar een nieuwe vestiging in een buurgemeente van Delft. Thai Delft 2 Go is gevestigd aan de Stalpaert van der Wieleweg 45 in Delft. Bestellen kan via tel. 015 – 7400000 of www.thaidelft2go-delft.nl. Hier treft u, naast het menu, de prijzen en de openingstijden, ook de recensies van klanten aan.