'Ik respecteer het besluit van het bestuur'

NOOTDORP - Na wanordelijkheden na het duel tegen Argon (3-3) heeft het bestuur van SV Nootdorp besloten Aimen Saïd en Firat Koç te royeren. Wij spraken met trainer John Karelse.

- Wat is er gebeurd?
"Ik weet het niet precies. Argon maakte in de laatste minuut 3-3 en na het laatste fluitsignaal stormde hun nummer 7 agressief het veld op. Ik zag de bui al hangen en heb onze ballenjongens weggeloodst, zodat zij er niets van zouden meekrijgen. De scheidsrechter heeft een rapport opgesteld over wat erna gebeurde."

- Wat stond daarin?
"Dat er een handgemeen was tussen hun nummer 7 en Firat Koç. Aimen Saïd was geschorst en stond als toeschouwer langs de kant, maar is voor zijn vriend opgekomen. Volgens mij was het vooral een hoop geschreeuw en geblèr, maar zag het er erger uit."

- Genoeg om de spelers te royeren?
"Zo heeft het bestuur besloten. Ik had ze er graag bij gehouden en we gaan ze node missen. Het zijn goede gasten en heel goede voetballers. Voor hen is het ook heel vervelend. Ik respecteer het besluit van het bestuur wel, want dit gedrag is niet des Nootdorps. Door de berichtgeving lijkt het soms wel of we met elf criminelen in het veld staan."