De ADO Voetbal Tweedaagse bij sv Wippolder

DELFT – De voorjaarsvakantie is bij uitstek geschikt om lekker te voetballen. Dat kan bij sv Wippolder en wel op woensdag 24 en donderdag 25 februari. Heb je nog geen plannen voor die vakantie?

Kom dan naar de voetbalvereniging aan de Rijksstraatweg, waar ELF voetbalkampen de ADO Tweedaagse organiseren.
Twee dagen lang voetbalclinics onder leiding van de echte jeugdtrainers van ADO Den Haag. Dan zul je pas echt goed leren voetballen!
Misschien is het jouw droom ook wel: profvoetballer worden. Maar mischien hoeft dat niet eens en wil je gewoon nog wat beter leren voetballen. Dan is dit je kans! Tijdens de ADO Tweedaagse komen de jeugdtrainers van ADO Den Haag die speciale clinics verzorgen. Voor èven ben je een echte profvoetballer en ga je trainen zoals ze dat bij ADO Den Haag in de jeugdafdeling ook doen.
Alle onderdelen van de trainingsmethode van ADO Den Haag komen bij deze tweedaagse aan bod. Het voetenwerk, de balcontrole, passeertechnieken, passen en trappen, het positiespel en de partijspellen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van ADO-coaches.

Voor jongens en meisjes
De ADO Den Haag Voetbal Tweedaagse, zoals het evenement officieel heet, is zowel voor jongens als voor meisjes een prachtig evenement. Bedoeld voor kinderen en jongeren tussen de vijf en veertien jaar. Misschien voetbal je al bij een andere vereniging dan sv Wippolder. Of misschien ben je wel helemaal geen lid van een club. Ook dan mag je gewoon meedoen, want de ADO-trainers en -coaches zijn natuurlijk iedereens helden. Iedereen die mee doet krijgt een officieel ADO Den Haag kledingpakket: shirt, broekje en kousen. Deelname is niet goedkoop, maar bij die prijs zit wel dit prachtige kledingpakket inbegrepen. Net zoals een lunch, fruit en allerlei ander eten en drinken op bepaalde momenten op de dag. Belangstellenden kunnen zich voor één of voor beide dagen inschrijven. Geef je snel op, want vol is vol. En misschien nog wel het belangrijkste: je kunt ontdekt worden! De trainingen beginnen iedere dag om half tien en om vier uur is het weer afgelopen.

FIFA Toernooi
Nog meer voetbal in de voorjaarsvakantie bij sv Wippolder. De jeugdcommissie van deze club houdt namelijk ook een FIFA Toernooi voor de F t-m A-jeugd. Dit is dus wel een intern toernooi, alleen voor jeugdspelers van sv Wippolder. Dit toernooi vindt plaats op maandag 22 februari van 14.00 tot 18.00 uur. Het FIFA Toernooi is gebaseerd op de FIFA spelgame FIFA16. Inschrijven kan alleen vooraf via de website en vol is vol. De kosten bedragen 10 euro per persoon, te betalen op de zaterdagen aan de bar. Er is een maximum aantal deelnemers van 64 en de teams worden ter plekke ingedeeld.

Maatschappelijk stage
Bij sv Wippolder is het ook mogelijk om een maatschappelijk stage uit te voeren. De mensen in de clubleiding zijn hier toe gekomen, doordat er regelmatig jeugdleden van deze club zijn die een maatschappelijke stage moeten vervullen. Waarom dan niet bij de club?
En wat is er nou leuker dan een opdracht voor school te doen, terwijl je lekker met je hobby bezig bent? Voor de maatschappelijke stage zijn er diverse werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan fluiten op zaterdag, helpen met de training van de jongere jeugd of assisteren in de commissiekamer op zaterdag. Als de sv Wippolder het inschrijfformulier binnen heeft, wordt gekeken of er plaats is binnen de vereniging. Fluit je al regelmatig en weet je dat je dit jaar je maatschappelijke stage moet lopen? Maar heb je nog geen contract binnen van je school, noteer dan wel alvast de uren, dan kun je die achteraf nog invullen.

Fotobijschrift 1: Training krijgen van een echte ADO-trainer, wie wil dat nu niet?

Fotobijschrift 2: Voetbalclub Wippolder, al helemaal klaar voor de invasie van de ADO-trainersstaf.