De buik van Eveline voor en na tien behandelingen volgens de Cryo21 therapie.
De buik van Eveline voor en na tien behandelingen volgens de Cryo21 therapie. Foto:

Direct afvallen op uw probleemzone?
Cryo therapie bij Ambiance Beauty maakt dit mogelijk

DELFT – "Weg met dat buikje, die love handles, cellulite en de onderkin." Nadine van Ambiance Beauty in Delft spoort iedereen aan om eens langs te komen in de salon. "Wij hebben inmiddels heel wat ervaring met deze methode en al heel veel mensen behandeld. 92 Procent van de klanten die u reeds voorgingen zijn zeer enthousiast over het eindresultaat."

"We behandelen de zone waar de klant zich aan stoort met een manuale behandelkop, die kou afgeeft tot in het vetweefsel. De vetcellen kristalliseren en de cel gaat kapot. Het lichaam voert de restanten af en direct na de eerste behandeling zijn de eerste centimeters verdwenen."
De behandeling is absoluut pijnloos en ongevaarlijk. Natuurlijk is het wel belangrijk dat iemand gezond is.

Vrijblijvende intake
Nadine: "We krijgen allemaal verschillende mensen over de vloer. Je kunt je voorstellen dat niet iedereen hetzelfde nodig heeft. Bij de één gaat het sneller dan bij de ander en er is wel verschil in aanpak bij een slank persoon met een randje vet of iemand die 20 kilo kwijt wil."
Een vrijblijvende intake is voor iedereen mogelijk. Zo weet je waar je aan begint, inclusief voedingsadvies en inspirerende recepten.
Info (015) 213 31 33 of
www.ambiancebeauty.nl.