'Dit moet je apart
verwerken'

DEN HAAG - SVC '08 heeft trainer John de Letter vorige week laten weken de samenwerking per direct stop te zetten. Hiermee komt een einde aan een samenwerking van een half jaar.

- Zag je dit aankomen?
"Natuurlijk hebben we achter de schermen vaker gesproken en er was al besloten om volgend jaar niet verder te gaan. Het komt dus niet helemaal rauw op mijn dak. De vereniging gaf aan geen vertrouwen meer in me te hebben."

- Zo slecht ging het toch niet?
"Dat vind ik ook. We hebben met een gewaagde, aanvallende spelopvatting veel doelpunten gemaakt en er weinig tegen gekregen. We staan tweede en hebben veel punten behaald; dat hadden er misschien meer kunnen zijn."

- Ben je vaker ontslagen?
"Niet tijdens het seizoen. Bij Den Hoorn zijn we na een jaar uit elkaar gegaan, terwijl ik voor twee jaar had getekend. Dit is anders. In de sport moet je kunnen winnen en verliezen, maar dit zie ik als een nederlaag die je apart moet zien te verwerken."

- Wat ga je nu doen?
"We moeten dit eerst verwerken en dan gaan we op zoek naar wat nieuws. Verder zal het vooral een familie-aangelegenheid worden, waarbij ik bij mijn zoon, mijn broer Marcel en Concordia ga kijken."