Arjan Langstraat wil komend jaar met Het Deurenhuis doorgroeien.
Arjan Langstraat wil komend jaar met Het Deurenhuis doorgroeien. Foto: Jesper Neeleman

Het Deurenhuis ziet perspectief
voor maatschappelijk ondernemen

Wie met Arjan Langstraat spreekt, treft een tevreden, maar desalniettemin nog altijd gretig ondernemer. "Met Het Deurenhuis heb ik dit jaar dertig procent meer omzet gedraaid dan in 2014", verklaart hij zijn tevredenheid over het afgelopen jaar. "Het is een druk jaar geweest, mede omdat ik zelf ook weer veel ben gaan monteren. Als het gezicht van dit bedrijf is het niet meer dan logisch, dat je zoveel mogelijk zelf bij de klanten over de vloer komt om hun wensen te realiseren."
Het Deurenhuis staat zeven dagen per week klaar voor zijn klantenkring. Naast de levering en installatie van deuren, (elektro)mechanisch hang- en sluitwerk, deurautomaten, toegangscontrolesystemen, vluchtwegtechnieken, (elektro)mechanische cilinders, bouwbeslag, inbraak- en brandwerende kluizen geeft Arjan particulieren, architecten, woningcorporaties, bedrijven, instellingen en stedenbouwkundigen desgewenst advies over de mogelijkheden van deuren en bouwkundige beveiligingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Eén van de grote opdrachtgevers voor wie Het Deurenhuis regelmatig werkzaamheden verricht, is de stichting PerspeKtief. Deze instelling biedt hulp bij wonen, werken en vrijetijdsbesteding, opvang en hulp bij huiselijk geweld. "Vanwege de goede contacten die ik met PerspeKtief heb, ben ik gaan nadenken over de mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ik heb daarom bijvoorbeeld de kerstmarkt van PerspeKtief gesponsord." Daarnaast is Het Deurenhuis sinds dit seizoen shirtsponsor van het meisjes B2-team van hockeyclub Ring Pass.
Omdat Arjan op alle vestigingen van PerspeKtief komt, kent hij de organisatie en de mensen die er deel van uitmaken van binnen en van buiten. "Ten aanzien van de dagbesteding binnen PerspeKtief hoop ik de komende tijd een rol te kunnen spelen. Een aantal cliënten van PerspeKtief is zeer handig en technisch onderlegd. Ik zie mogelijkheden om hen in te zetten bij de werkzaamheden van Het Deurenhuis, niet op eigen houtje maar onder mijn toezicht. Hierdoor kan Het Deurenhuis meer werk aan en hebben deze cliënten een zinvolle dagbesteding."

Eigendommen beschermen
Het uitrollen van dit concept is een van de onderwerpen waar Arjan zich in het nieuwe jaar 2016 mee gaat bezighouden. "Met Het Deurenhuis wil ik, net als de voorgaande jaren, lekker doorgroeien. Het besef bij particulieren en de zakelijke markt hoe belangrijk en tegelijkertijd eenvoudig het is om je eigendommen te beschermen door middel van kwaliteitshang- en sluitwerk neemt nog altijd toe. Ik wil hen graag van advies blijven dienen en van de juiste oplossingen op maat voorzien."
Om zijn werkzaamheden goed te kunnen blijven doen, is Arjan op zoek naar een administratief medewerker (v/m) voor 16 uur die hem de komende tijd gaat ondersteunen met het boekhoudkundige gedeelte. Belangstellenden voor deze functie kunnen een mail met een motivatiebrief en cv sturen naar info@hetdeurenhuis.nl.
Meer informatie: www.hetdeurenhuis.nl.