Huurders keren terug naar de Bomenwijk

DELFT – Huurders van de nieuwe woningen aan de Meidoornlaan en de Lindelaan in de Bomenwijk ontvingen begin december hun sleutel. Met de realisatie van deze nieuwbouwwoningen heeft Vestia het nieuwbouwproject Lindebloesem fase 2C in de Bomenwijk afgesloten.
Ralph Smit en zijn twee dochters maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om terug te keren naar de Bomenwijk. Om nieuwe woningen te bouwen, werden oude woningen gesloopt. De toenmalige 93 huurders kregen de mogelijkheid om bij oplevering van het project terug te keren naar de nieuwbouwwoningen, de zogenoemde terugkeerregeling. "Ik vond de Bomenwijk altijd een gezellige wijk en ik ben erg blij dat ik kon terugkeren naar een nieuwbouwwoning. En weer dichtbij de stad en de Delftse Hout. De wijk is nu veel overzichtelijker en lichter en het is heel erg prettig dat je er nu terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen."
Het project bestaat uit negentien koopwoningen en vijftien sociale huurwoningen. De kopers van de koopwoningen ontvingen eerder al hun sleutel. Nu was het de beurt aan de huurders. Met de afronding van het project Lindebloesem fase 2C komt een voorlopig einde aan de herstructurering van de Bomenwijk.