De laatste dagen van 2015 gaan bij Ardea Auto gepaard met mooie kortingen.
De laatste dagen van 2015 gaan bij Ardea Auto gepaard met mooie kortingen. Foto:

Veel eindejaarsacties bij Ford-dealer Ardea Auto

Wees alle prijsverhogingen voor en profiteer nog enkele dagen van vele voorraadacties op verschillende 'lage bijtelling-modellen' bij Ford-dealer Ardea Auto. Er is veel keuze, er zijn extra inruilkortingen en registratiepremies. Een bezoek aan één van de zeventien Ardea Auto-vestigingen is in deze laatste dagen van het jaar zeker de moeite waard.

De Ford Ka en de Ford Fiesta zijn tijdelijk extra scherp geprijsd. Het voordeel kan oplopen tot ruim 2600 euro. Ook op de Ford B-Max met schuifdeuren, de nieuwe Ford C-Max en de Ford S-max biedt Ardea Auto maximaal voordeel tijdens deze spectaculaire eindejaarsactie. De aanbiedingen die gelden voor de stoere Ford Kuga en de Ford Ecosport zijn ronduit sportief te noemen: de Ford Ecosport is er al vanaf 19.995 euro en de rijk uitgevoerde Ford Kuga al vanaf 25.990 euro.

Ook voor de nieuwe Ford Focus en de Ford Mondeo gelden extra hoge inruilpremies. En u kunt al in een Ford Focus Titanium Wagon met 125 PK sterke Ecoboost-motor rijden vanaf 22.890 euro, zelfs inclusief het Advanced Navigatie-pakket.

Ook voor privé lease zijn er tijdelijk extra aanbiedingen: Ford Ka vanaf 219 euro all-in, Ford Fiesta vanaf 249 euro all-in en de Ford Ecosport vanaf 369 euro all-in. De waarde van een eventueel in te ruilen auto stort Ardea Auto direct op de rekening van de klant. Cash back, dus! Deze laatste dagen van het jaar zijn er tevens mooie deals af te sluiten bij aankoop of lease van de Ford C-Max Hybride. Deze C-Max Hybride is uit voorraad leverbaar. Dit type is rijk uitgerust met toch maar liefst 7000 euro extra voordeel. Nog enkele dagen geldt de bijtelling van 7 procent.

Kom dus nog dit jaar naar één van de zeventien vestigingen van Ardea Auto en profiteer van deze eindejaars voordeelacties. Er is veel voorraad, dus is er ook veel keuze in modellen met voordeel tot wel 7000 euro.