Hans en Ellen van Dijk in de winkel bij de gelegenheidskussens en printers. (foto: Martijn Linthorst)
Hans en Ellen van Dijk in de winkel bij de gelegenheidskussens en printers. (foto: Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

Printers monitoren bij bedrijven, nieuw bij Cartridge Corner

DELFT – Printen kan een dure aangelegenheid worden, als je steeds nieuwe cartridges moet kopen. Vooral mensen die veel printen, zijn aan de aanschaf van nieuwe cartridges veel geld kwijt. Gelukkig is er daarom Cartridge Corner aan de Krakeelpolderweg 44.
Al sinds 2005 kan dit bedrijf van Hans en Ellen van Dijk inkt- en tonercartridges hervullen voor particulieren en bedrijven. Hierbij gebruik makend van de modernste reinigingsapparatuur, computergestuurde vulmachines en testapparatuur. "Sinds enige tijd hebben we een nieuwe service in ons aanbod", zegt Hans. "We kunnen namelijk voor bedrijven de printers monitoren. In de werkplaats van onze winkel kunnen we op een scherm precies zien hoe het er voor staat met de toners in de printers van onze klanten. Is er sprake van een laag niveau, dan kunnen we tijdig een nieuwe toner komen leveren." Het handige voor de klant van Cartridge Corner is, dat deze nooit misgrijpen zal. Ook hoeft er geen grote voorraad aangelegd te worden. "Een goede service voor de wat kleinere bedrijven", zegt Hans. "Het is wel een vereiste, dat de printers op een netwerk aangesloten zijn. Deze service bieden we nu een aantal maanden aan en er zijn al heel wat bedrijven die er gebruik van maken."
Nieuw in het aanbod van Cartridge Corner is voorts het printabonnement voor particulieren. Hierbij kunnen klanten voor een vast maandbedrag printen. Het komt er op neer, dat de klant voor een vast maandbedrag steeds zijn cartridges laat vullen. "Het voordeel hiervan is, dat hij niet op een paar printjes hoeft te kijken", zegt Hans. "Vooral voor veelprinters en grootverbruikers onder de particulieren is dit aantrekkelijk. Maar ook bijvoorbeeld voor mensen die een bedrijf aan huis hebben." En dan iets heel anders waar Cartridge Corner sinds enige tijd opzien mee baart. In de winkel staat namelijk een stelling met een groot aantal kussens met leuke tekst. Hier is Ellen voor verantwoordelijk. Zij maakt in opdracht van klanten gepersonaliseerde kussens, kaarsen en glazen etsen. "Naam, datum, alles kan er op, wat de mensen maar willen", zegt ze. "Heel leuk ter gelegenheid van een geboorte, een trouwdag of een verjaardag. Ik maak deze spullen allemaal in de werkplaats en de klanten kunnen deze in de winkel bestellen.
Telefoon: (015) 212 00 50.
Internet: www.cartridgecorner.nl.