MIOS: hippe kleding voor hem, haar en de kids.
MIOS: hippe kleding voor hem, haar en de kids. Foto:

Oog voor hip & trendy: see you at MIOS

DELFT - Afgelopen jaar heeft MIOS, dé kledingwinkel aan de Molslaan, een verbouwing en een metamorfose ondergaan. Een nieuwe look en feel die past bij het gevoel wat MIOS uit wil dragen en waar MIOS bekend om staat: trendy, sportief en stijlvol.

Bij MIOS vind je hippe kleding voor hem, haar en de kids. Een winkel waar je voor het hele gezin terecht kunt voor bekende topmerken, maar ook voor exclusieve kleine merken. Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, dan ben je bij MIOS aan het juiste adres. Van kleding tot schoenen en modeaccessoires.
MIOS is een gezellige winkel waar constant een topteam aanwezig is om klanten, jong en oud, te adviseren bij de keuze van een stijlvolle, hippe of sportieve outfit. Kom gerust een keer inspiratie opdoen voor de trends van het nieuwe seizoen in kleding en lifestyle. Sinds 2014 verkoopt MIOS namelijk diverse lifestyle items en interieuraccessoires. Trendwatchen is een gave en MIOS heeft al vaker bewezen bovenop deze trends te zitten. De winkel wordt dan ook constant aangevuld met nieuwe, op de trend ingespeelde items.
Op de webshop is een deel van de collectie te verkrijgen. Daarnaast organiseert MIOS regelmatig evenementen: stylingavonden, diverse modeshows en Ladies Nights. Ook kun je zelf een vriendinnenavond organiseren bij MIOS. Tijdens deze avond krijg je een leuke presentatie over de laatste trends en krijg je advies op maat onder het genot van een hapje en een drankje. Met dit soort evenementen, via social media en met de webshop hoopt het MIOS-team ook mensen buiten Delft te kunnen inspireren met z'n kijk op mode.
Ben je benieuwd naar de vernieuwde winkel en de te gekke wintercollectie? Een lekkere kop koffie en een gezellig team staan dagelijks voor je klaar. See you at MIOS!