Directeur Leo Harteveld, al snel gewend op de nieuwe locatie van zijn autobedrijf in Pijnacker.
Directeur Leo Harteveld, al snel gewend op de nieuwe locatie van zijn autobedrijf in Pijnacker. Foto:

Harteveld in Pijnacker, makkelijk te vinden

PIJNACKER - Leo Harteveld van het gelijknamige autobedrijf heeft geen moeite om de tering naar de nering te zetten. Het schitterende pand aan de Exportweg op Bedrijvenpark Ruijven in Delfgauw op een A-locatie pal langs de N470 was gewoonweg te duur geworden. Aan de Delftsestraatweg tussen Pijnacker en Delfgauw wordt het autobedrijf voortgezet.

In een kleiner pand met lagere kosten. Leo Harteveld en zijn zes medewerkers voelen zich na een maandje al helemaal thuis op de nieuwe werkplek. In het pand aan de Delftsestraatweg 26c was vroeger Autobedrijf Gebon gevestigd. De werkplaats, de showroom, de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand, het is allemaal kleiner dan wat Autobedrijf Harteveld gewend was, maar het is binnen de huidige bedrijfsvoering prima te doen. De showroom is met de diverse prachtige Saab-occasions een mooie sluip door kruip door situatie, maar dat heeft wel iets.

Verbreding bedrijf
Autobedrijf Harteveld is ook al jaren Subaru-, Volvo- en Ford-specialist, een verbreding die is ingezet na het stoppen door Saab met de productie van nieuwe auto's. De bereikbaarheid is prima, evenals de parkeergelegenheid. Je moet even weten dat je aan de achterkant moet zijn, aan de Delfgauwse kant van het pand. "We zijn nog volop bezig met de afronding van de verhuizing. Aan de voorzijde krijgen we nog nieuwe beplating en aan de reclame wordt nog gewerkt, maar we zijn intussen al aardig gesetteld. De eerste weken was het echt een grote bende, maar dat weet je met een verhuizing. Geen probleem. We gaan er gewoon met ons gebruikelijke enthousiasme tegenaan en we heten graag onze huidige en nieuwe klanten welkom. Iedereen die gaat voor kwaliteit, service en een persoonlijke benadering is hier van harte welkom", aldus Leo Harteveld tot besluit.

Openingstijden
Autobedrijf Harteveld is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor de verzameling occasions en voor overige detailinformatie op de site.


Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26c, Pijnacker
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl