Het pizza-oventje kan indien gewenst op tafel verschijnen bij Fondue en Raclette.
Het pizza-oventje kan indien gewenst op tafel verschijnen bij Fondue en Raclette. Foto: Martijn Linthorst

Pizza-rette bij grill-proeverij van Gasterij 't Karrewiel

DELFT – De grill-proeverij combinatie bij Gasterij 't Karrewiel aan de Paardenmarkt 74 is met de uitbreiding met de pizza-rette nog eens extra lekker geworden. Hierbij kun je zelf aan het buffet naar eigen inzicht een pizza samenstellen en bakken.

De grill-proeverij is een ouderwets gezellige manier van grillen. Met als voorgerecht een keuze uit drie heerlijke soepen, geserveerd met wit en bruin stokbrood, boter en kruidenboter. Met als hoofdgerecht een uitgekiende combinatie van aan tafel steengrillen, gourmetten, fonduen of grillen op de spiderpan met verschillende soorten vlees, bakgroenten, bijlagen en knapperige frietjes. Aanvullend staat er een uitgebreide saladebar voor u klaar en kunt u bij de chef-kok vis op de plaat laten grillen of extra vlees en bijlagen meenemen.

Uurtje gratis bowlen
"Het leuke is natuurlijk dat we dit kunnen aanbieden in combinatie met een uurtje gratis bowlen", zegt Tehani Adamse. "om de avond compleet te maken, is een dessertbuffet, met diverse soorten zoetigheden en ijs, inclusief. Voor de mensen die aan de koffie gaan, komt ook de Snoeperij nog langs. Volwassenen en kinderen zullen zeker iets lekkers kunnen vinden." Leuk om te vermelden is, dat de Fondue en Raclette nu ook uitgebreid is met de pizza-rette. Naast kaas- en vleesfondue nu dus ook genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza. "In dit geval niet aan het pizzabuffet, maar aan tafel met een kleine pizza-oven", legt Tehani uit. "Keuze uit diverse soorten kaasfondue, vlees- of visfondue, echt Zwitsers racletten, maar nu dus ook pizza!"

De Spelerij
Kinderen kun je gerust mee brengen tijdens een bezoek aan Gasterij 't Karrewiel. Die kunnen zich naar hartenlust vermaken in De Spelerij, die een keukentje heeft, waar een televisie staat om DVD's te kijken of Playstation te spelen en waar een echte knutselhoek is. De Spelerij is tijdens kinderfeestjes, lunches en diners altijd geopend. "Daarnaast hebben we diverse mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren", zegt Tehani. "Onder meer discobowlen met een live DJ. Laat je schminken en verdien een lolly met een strike. Behalve verschillende kinderfeestjes, bieden we ook dagarrangementen als puzzel- en speurtochten aan. Wij blijven altijd vernieuwen. Binnenkort introduceren wij bijvoorbeeld de Homping, een echte tafel-BBQ." Telefoon: (015) 213 68 76 . Internet: www.karrewiel.nl.