Afbeelding
Foto:

Huis te koop: Gouden Rijderplein 53, Delfgauw

DELFGAUW – Vincent en Suzanne van Dien wonen nu negen jaar in deze vier-kamer-maisonnette. Het is een woning op de eerste en tweede woonlaag van het moderne, kenmerkende ronde gebouw in het midden van Emerald-Delfgauw.

Het is de eerste woning die Vincent en Suzanne samen hebben gekocht. "We kozen voor Emerald, omdat het een lekker wijds opgezette wijk is, je woont hier niet dicht op elkaar."
Vincent en Suzanne wonen op een markant punt, in de kindvriendelijke en groene wijk Emerald. Ze vinden het prettig, dat in deze maisonnettewoning alles op de bovenste laag gelijkvloers is. "Je komt binnen via de voordeur op de eerste verdieping, waar alle bewoners hun auto, overdekt, voor de deur kunnen parkeren", vertelt Vincent. "Hier heb je een ruime hal met er naast een ruime slaapkamer en de entree naar een zonnig dakterras."
In de hal leidt een trap naar de woonverdieping. Een comfortabel appartement met een speelse indeling. Het is een breed uitlopende woonkamer, met een apart eetgedeelte. "Je zou met die schuine wand in de woonkamer wel kunnen spreken van een taartpunt", zegt Suzanne. "Die hele lange wand vonden we heel leuk. Hier loopt behalve de woonkamer, ook de keuken en de achterkamer langs." De royale en lichte woonkamer is 4.05 bij 6.95 meter. Het is een heel lichte woonkamer, omdat hier een heel brede raampartij is, die veel zonlicht toelaat. Met slechts een klein muurtje van de woonkamer afgescheiden, is er een moderne open keuken, die voorzien is van een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een combimagnetron. Daarachter, nog steeds langs de lange wand, is de eetruimte van 3.30 bij 2.66 meter. Deze heeft een deur met een Frans balkon. "Van hieruit kun je prachtig over het ronde binnenterrein van dit gebouw kijken", zegt Vincent. "Eigenlijk precies boven ons zonnige dakterras, van ongeveer vier bij vijf meter."
De hoofdslaapkamer is gesitueerd naast de woonkamer "Zelf hebben we niets aan het huis verbouwd, maar er zijn vooral op deze plaats tal van andere indelingsmogelijkheden", zegt hij. "Niet moeilijk om zelf uit te voeren."
De hoofdslaapkamer is 4.35 bij 2.98 meter. Zowel vanuit deze slaapkamer, als vanaf de overloop kun je in de geheel betegelde badkamer van 2.60 bij 2.74 meter komen. Deze is uitgerust met een ligbad, een aparte douchecabine en een wastafelmeubel. "Ja zo'n grote badkamer zie je in niet veel huizen", zegt Suzanne.
Daarnaast is er nog een derde slaapkamer van 3.30 bij 2.47 meter aan de achterzijde van de woning, ook voorzien van Frans balkon. "En dan hebben we beneden nog die aparte kamer, die ook heel goed als een praktijkruimte gebruikt kan worden", zegt Suzanne. "Een prima woning dus, die ook helemaal niet gehorig is, waar we zeker niet uit weg wilden. Maar we hebben nu Hugo er bij en wilden toch wel naar een huis met een tuin. Het is een nieuwbouwhuis in Den Hoorn geworden."
Deze prima onderhouden vier-kamer-maisonnette is helemaal voorzien van dubbele beglazing en goed geïsoleerd. Het schilderwerk is in 2012/2013 volledig uitgevoerd.
Het complex staat in de populaire, kindvriendelijke en groene wijk Emerald, 'letterlijk' bovenop allerlei voorzieningen. Beneden is namelijk winkelcentrum De Emerald. Centraal gelegen, nabij basisscholen, snelle fiets- en openbaar vervoersverbindingen naar Delft, Rotterdam, Den Haag, de uitvalswegen A13, N470 en recreatiegebied de Delftse Hout. De actieve Vereniging van Eigenaren, vraagt een bijdrage van 157 euro en heeft het groot onderhoud prima in orde.

De vraagprijs voor deze woning is € 225.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 212 52 88 of www.vansilfhout.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding