De heer Hekkema in de opslag voor winterbanden van zijn bedrijf Citonda. (foto Martijn Linthorst)
De heer Hekkema in de opslag voor winterbanden van zijn bedrijf Citonda. (foto Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

Veilig op weg met Citroën Citonda in Delfgauw

DELFGAUW – De tijd van de bandenwissel komt er weer aan. Voor veilig wegverkeer is het noodzakelijk dat de juiste banden onder de auto gemonteerd zijn.

Bij slechte weersomstandigheden in het najaar zijn dat winterbanden. Dit is de periode, dat zomerbanden door winterbanden vervangen moeten worden. Zitten jouw model en maat er bij? Voor meer informatie kun je altijd even bellen. Hiervoor is Citonda aan de Noordeindseweg 1 in Delfgauw het aangewezen adres.
Citonda is Citroën-specialist, een echt familiebedrijf dat al sinds 1972 bestaat. Als je goed kijkt, dan is het nog net een echte dorpsgarage, maar wel met nieuwe Citroën-modellen in de showroom.
"We hebben ook andere modellen in de verkoop", vertelt Wilma Hekkema. "Onder meer van het eveneens Franse merk Peugeot."

Vernieuwde website
Citonda heeft sinds kort een prachtig vernieuwde website. Deze website bevat ook ANWB-reviews van klanten. Het is opvallend hoeveel klanten uiterst tevreden zijn over dit dorpse garagebedrijf.
"Ja, we doen altijd ons best om de klanten supertevreden te houden", vertelt Hekkema. "Dat dit ons al jaren lukt, valt wel af te lezen aan de goede reviews op de website. Bij ons is de klant koning en hij wordt dan ook altijd persoonlijk behandeld. Niet door één iemand binnen het bedrijf, maar door het gehele personeel."


Band met de klant
Alle medewerkers kennen namelijk iedere klant bij naam. Er heerst een heel ongedwongen, leuke sfeer, waar zowel de medewerkers als de klanten van genieten. "De klanten kunnen bij ons ook de werkplaats nog in lopen en de monteurs aanspreken", legt ze uit
"Bij veel andere bedrijven is dat niet mogelijk, maar Citonda is nog een echte dorpsgarage, een garage waar dat allemaal wèl kan." Telefoon: (015) 261 23 91. Internet: www.citonda.nl.