Michéle ontvangt u graag in één van de kapperstoelen in haar kapsalon in de wijk Wippolder. (foto Martijn Linthorst)
Michéle ontvangt u graag in één van de kapperstoelen in haar kapsalon in de wijk Wippolder. (foto Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

Bij Michéle Hair voelen alle klanten zich snel thuis

DELFT – Michéle Hair aan de Delfgauwseweg 1 is een gezellige kapsalon met een gezellige sfeer, waar de klanten zich snel thuis voelen. De deuren van de kapsalon gingen zes jaar geleden voor het eerst open.

Michéle behandelt zowel dames als heren en je kunt gewoon zonder afspraak binnen lopen. In de gezellige kapsalon, op een gunstige locatie met gratis parkeren, staan drie kapperstoelen. Voor als je even moet wachten, is er een leuke zithoek met allemaal 'leesvoer' voor handen.

Nieuwste trends
"Ja natuurlijk volg ik regelmatig cursussen, om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en trends in de kapperswereld", zegt Michéle. "Ik volg wat dat betreft de ontwikkelingen op de voet en kan nieuwe trends ook snel toepassen in mijn eigen salon. De eenvoudigste behandeling van wassen en knippen kost voor dames 19,25 euro. Voor heren komt deze behandeling uit op 17,95 euro. "Bij alle behandelingen maak ik gebruik van producten van het merk Vitelity's", gaat Michéle verder. "Een Italiaans merk, waarvan ik de volledige productenlijn heb. Deze producten zijn ook te koop in mijn salon."

Geen onbekende
Michéle is geen onbekende in de kapperswereld. Voordat ze haar eigen salon opende in de wijk Wippolder in Delft, heeft ze al zeventien jaar gewerkt in een kapsalon in Den Hoorn.
"Ik run de kapsalon nog altijd in m'n eentje en dat gaat, ondanks een steeds verder groeiend klantenbestand, nog steeds heel goed." Kijk voor alle informatie op www.facebook.com/michelehair. Telefonisch bereikbaar via (015) 214 29 54.