Leeftijd: 23 jaar
Club: RKDEO
Positie: middenvelder

-Hoe liep de wedstrijd thuis tegen Roac?
"De wedstrijd is in 1-1 geëindigd. We hadden veel balbezit, maar daar hebben we niet veel mee gedaan. Te weinig in elk geval,
want we kregen niet veel kansen. In de blessuretijd van de tweede helft hebben we uiteindelijk de gelijkmaker er in kunnen
schieten. Een vrije trap van Jordy Pronk."

-Ben je tevreden over je eigen spel?
"Een groot deel van de wedstrijd heb ik op de bank gezeten. Twintig minuten voor tijd ben in in het veld gebracht als spits.
Ook na de wissels van de trainer wisten we toch niet veel kansen te creëren.

-Is er nog iets bijzonders gebeurd in het veld?
"Nee, niet veel bijzonders. De laatste drie jaar hebben we ook tegen Roac gespeeld. Dit was echt een wedstrijd die we
gewoon hadden moeten winnen. We hadden namelijk veel meer balbezit. Beter mee om moeten gaan.

-Wat zou je anders hebben gedaan als je trainer was?

"Als bankzitter wil je er natuurlijk veel sneller in. De trainer maakte de wissels in de zestigste minuut. Daarmee veranderde
de speelstijl. Ik had de wissels eerder gedaan."

-Houd je het Delft op Zondag Voetbalklassement in de gaten?
"Ik kijk veel in de krant, heb gemerkt dat de cijfers alleen nu alleen op de website te zien zijn. Elftal van de Week is leuk."