Afbeelding

Harde vloeren: veelzijdig en makkelijk in onderhoud

Qualityfloor en Van Baarle vloeren merken een stijgende lijn in de vraag naar harde vloeren. "Vooral marmoleum, Leef Beton en gietvloeren zijn erg gewild bij zowel particulieren als bedrijven", zegt Anne van Baarle, adviseur in de showroom in Delfgauw.

"Door het samengaan van onze twee vloerenbedrijven, is ons aanbod verbreed. Klanten die vroeger in de showroom van Van Baarle aan de Buitenwatersloot kwamen, hadden de keuze uit marmoleum, PVC en Novilon. Daar zijn nu ook gietvloeren en Leef Beton vloeren aan toegevoegd. Met nog steeds de persoonlijke aandacht en kwaliteit die de klant van ons gewend is."
Volgens Van Baarle kiezen klanten voor harde vloeren omdat deze onderhoudsvriendelijk, duurzaam en geschikt zijn voor mensen met een allergie. "Vooral de vele mogelijkheden in design maken deze vloeren populair. Onze marmoleumvloeren bestaan voor 97 procent uit natuurlijke materialen, zoals kalksteen en lijnzaadolie. Marmoleum wordt in banen op de vloer aangebracht en is ook erg geschikt voor op de trap. Deze traprenovatie geeft een strak en slijtvast einderesultaat. In onze showroom hebben wij alle soorten marmoleum op stalen in A4-formaat. De klant kan een staal mee naar huis nemen om te kijken of de kleur in huis past", aldus Anne van Baarle.
Klanten die een strak en modern design willen, kiezen vaak voor gietvloeren. Deze kunstharsgebonden vloeren worden gegoten en zijn naadloos. "Wij bieden gietvloeren aan die niet verkleuren en een effen of gevlamd uiterlijk hebben. Deze zijn in elke RAL- en NCS-kleur leverbaar. De elasticiteit van gietvloeren maakt dat deze geluidreducerend zijn voor voetstappen en warm aanvoelen." Gietvloeren zijn al jarenlang de specialiteit van Qualityfloor. "Er zijn tegenwoordig zelfs gietvloeren met een geluiddempende rubberen ondervloer, die contactgeluid met circa 18 decibel verminderen. Dat is ideaal voor in appartementen waar voorschriften gelden voor geluidshinder", zegt Van Baarle.
De Leef Beton vloer is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Qualityfloor en Van Baarle vloeren. Deze vloer wordt opgebouwd met twee betonstuclagen die worden gepolijst en voorzien van een waterdichte aflak. "Door deze techniek ontstaat er een licht reliƫf en kleurnuance in de vloer, dat voor een stoere en natuurlijke uitstraling zorgt. Dit product kan ook op de wand worden aangebracht en is door zijn waterdichtheid toe te passen in badkamers. Leef Beton vloeren zijn verkrijgbaar in acht kleuren die in onze showroom te bezichtigen zijn."
Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment. U kunt ook terecht voor vloerrenovatie, Novilon, PVC, industriƫle coatings- en gietvloeren en coatings voor op balkons en galerijen. De showroom aan de Groothandelsweg 15 in Delfgauw is geopend op maandag van 09.00 tot 12.00 uur, dinsdag van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden kan ook een afspraak worden gemaakt via info@qualityfloor.nl of 015-2852300. Zie voor meer informatie www.qualityfloor.nl en www.vanbaarle.com.