Afbeelding

Visualls.nl design keukenachter-
wanden maken de keuken echt af

Al vijf jaar leggen Johan Meijer en Sylvia Rietbroek zich toe op het verfraaien van keukens. Daar waar vroeger tegeltjes werden geplakt, maakt het creatieve duo anno 2015 steeds vaker schitterende achterwanden.

"En daarin is alles mogelijk", zegt Johan met aanstekelijk enthousiasme. "Op onze ontwerpafdeling worden de wensen van onze klanten uitgewerkt, maar uiteraard kunnen ze ook met hun eigen ontwerp bij ons terecht. In eigen beheer kunnen we de wand inmeten en als mensen dat willen plaatsen we hem ook. We maken een ontwerp en een impressie van de nieuwe aanblik. Die leggen we voor aan de klant. In de meeste gevallen krijgen we meteen groen licht, een hele enkele keer moeten we nog een paar kleine wijzigingen doorvoeren en dan kan de wand worden geplaatst. Naast alle mogelijke ontwerpen kunnen mensen bij ons ook terecht voor een glazen of aluminium achterwand in elke gewenste kleur."
Ook Johan Meijer merkt dat de woningmarkt aantrekt. "Er komen hier veel mensen die hun keuken gaan renoveren, maar de laatste tijd zien we ook veel mensen in onze showroom die een nieuw huis hebben gekocht dat volgend jaar wordt opgeleverd. Nieuwsgierig geworden? U bent van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur van harte welkom in onze showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw. Op zondag en maandag zijn wij gesloten."