Stagiaire Roxanne Wojteczek bij de verfpotten van Histor, die mede centraal staan tijdens de activiteitendag op 31 oktober.
Stagiaire Roxanne Wojteczek bij de verfpotten van Histor, die mede centraal staan tijdens de activiteitendag op 31 oktober. Foto: Martijn Linthorst

Alert, Creatief en Actief met Gamma Delft

DELFT – De activiteitendag die op zaterdag 31 oktober plaats vindt bij Gamma Delft op Woonboulevard Leeuw&Stein aan de Leeuwenstein 35 belooft de ware klusser weer heel wat. Onder de noemer 'Alert, Creatief en Actief met Gamma Delft' hoopt de bouwmarkt op een heleboel bezoekers tussen 11.00 en 17.00 uur. Deze keer is de activiteitendag namelijk voor een groot gedeelte georganisaeerd door de negentien-jarige stagiaire Roxanne Wojteczek, tweedejaars studente International Business Studies aan het Albeda College in Rotterdam. Sinds 1 september loopt ze stage bij de Delftse bouwmarkt, die doorloopt tot en met 22 januari 2016. "In mijn studie word je opgeleid tot vestigingsmanager", vertelt Roxanne. "Voor deze stage moest ik bij een groot bedrijf stage lopen, om te bekijken hoe het daar aan toe gaat. Mijn begeleider hier is Piëtro Tomsjansen." Ze is gevraagd of zij de activiteitendag van 31 oktober wilde organiseren. Zelf zegt ze veel van 'events' te houden, daar kan ze echt haar ei in kwijt. "En het is heel goed om het organiseren te oefenen", vertelt ze. "De naam van de dag heb ik samen met mijn collega's hier bedacht. En ik ben druk bezig om de laatste dingen voor het programma te regelen. Een zekerheid is Histor, die een verfdemonstratie geeft en een workshop moodboard maken. Dit is een kleurenpalet op een bord. Verder is er een demonstratie lampen van Klik Aan Klik Uit. Twee vrouwen van de Brandweer komen uitleg geven over brandgevaar in huis. En een collega van mij geeft uitleg over inbraak. De bouwmarkt heeft natuurlijk een heel assortiment inbraakwerende middelen, naast het gebruikelijke hang- en sluitwerk." De vestigingsmanager 'in de dop' heeft ook aan de kinderen gedacht. Bezoekers kunnen hun kinderen gewoon meenemen, voor is er van alles te doen. "Hapjes en drankjes en vooral veel gezelligheid mogen natuurlijk niet ontbreken", zegt Roxanne. Telefoon: (015) 257 88 99. Internet: www.gamma.nl.