Afbeelding

Nedlux laat zien hoe mooi zonwering kan zijn

Nedlux laat graag zien hoe mooi zonwering kan zijn. Wij kunnen u een passend advies geven, van sfeervolle raambekleding tot exclusieve en zeer functionele zonwering.

Nieuw in ons assortiment zijn de prachtige houten, bamboe en Vinyl wood horizontale jaloezieën van DIBBLINDS. Bamboe wordt het nieuwe hout van de toekomst. Waarom: Het is gras, het groeit razendsnel in tegenstelling tot bomen, het is oneindig leverbaar en je maakt er de mooiste jaloezieën van. Daarnaast is een jaloezie gemaakt van bamboe een duurzaam en vooral verantwoord product, omdat er geen bomen gekapt hoeven te worden, die belangrijk zijn voor de mens en de aarde.
Als introductie ontvangen klanten nog tot en met 31 oktober aanstaande 10 procent korting. Samen met u geven wij uw interieur graag de door u gewenste uitstraling.
U kunt van ons kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht verwachten. Uw maatwerk is onze uitdaging, daarom leveren wij maatwerk afgestemd op uw wensen in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Meer weten? Kijk dan op www.nedlux.nl of kom langs aan de Van Foreestweg 8.