Rogier Zoutendijk.
Rogier Zoutendijk.

Wasmachinehuis: méér dan wasmachines alleen

Het zijn allang niet meer alleen wasmachines die de klok slaan in het monumentale pand aan het Noordeinde. De naam dekt de lading inmiddels helemaal niet meer.

"In onze showroom kunnen mensen een goed idee krijgen van de veelzijdigheid van ons bedrijf", zegt Rogier Zoutendijk. "Het is nog te weinig bekend dat wij ook beschikken over een zeer gespecialiseerde afdeling inbouw- en designapparatuur. Dat betekent dat wij ons niet beperken tot het afgeven van de apparaten tot de eerste drempel van het huis, maar ook zorgen voor het correct inbouwen en aansluiten ervan."
En uiteraard kan men bij het Wasmachinehuis terecht voor alle witgoed apparaten, dus buiten de wasmachines worden ook afwasautomaten, koelkasten, wasdrogers, fornuizen, afzuigkappen, stofzuigers, vriezers, noem maar op, verkocht! Wasmachinehuis Delft staat sinds 1948 bekend om het kwalitatief hoge serviceniveau, ook op het gebied van reparaties. "Onze servicemonteurs doen zo'n honderd reparaties per week", zegt Rogier. "En dat doen we snel en vakkundig." Wasmachinehuis Delft is zes dagen per week telefonisch bereikbaar voor allerlei vragen, het opgeven van storingen en het bestellen van onderdelen of apparaten. U krijgt altijd direct een medewerker aan de lijn: geen gedoe met keuzemenu's dus! Nog liever zien ze u in de showroom, waar u kunt kijken en proberen, vragen stellen en advies verkrijgen van de deskundige medewerkers. "We gaan al die jaren al op dezelfde manier te werk", zegt Rogier. "En we blijven zo ook gewoon doorgaan. Inmiddels durven wij ons echt allround te noemen op het gebied van witgoed, maar ook op het gebied van design- en inbouwapparatuur. Wij leveren het complete pakket en verlenen service met een hoofdletter S. Dat wordt door onze klanten goed gewaardeerd." Bij Wasmachinehuis Delft krijgt u Service met een hoofdletter S. Telefoon: (015) 212 04 24.