Benfried heeft allerlei spullen in huis die zeker in de herfst en winter uitstekend van pas komen.
Benfried heeft allerlei spullen in huis die zeker in de herfst en winter uitstekend van pas komen.

Benfried is klaar voor de herfst

De herfstmaanden staan voor de deur. De dagen worden korter, het gaat harder waaien, de bloeiende planten raken uitgebloeid en de bladeren vallen van de bomen. Het is tijd om de tuin klaar te maken voor de herfst- en wintermaanden.

Snoeien
De herfst is de ideale periode om uitgebloeide planten en struiken terug te snoeien. Benfried in Den Hoorn heeft een groot assortiment aan professionele snoei- en takkenscharen, boomzagen en kettingzagen van gerenommeerde merken als ARS, Felco en Makita.

Afgevallen blad
Blad dat van bomen en struiken afvalt kan gladheid veroorzaken op wegen en looppaden. Ook moeten de bladeren van het gazon worden verwijderd, het gras kan hier namelijk niet tegen. Met de bladblazers van Makita kunt u genieten van een nette, bladvrije tuin. De bladblazers zijn sterk, betrouwbaar en een ideaal hulpmiddel om de afgevallen bladeren snel en makkelijk te verwijderen.

Herfstactie
Natuurlijk heeft Benfried ook verschillende soorten bladharken en bezems waarmee de tuin bladvrij gemaakt kan worden. Speciaal in de herfstmaanden heeft Benfried een aantrekkelijke actie: bezem + bladhark voor 19 euro 99! Voor meer acties kunt u terecht in de winkel aan de Hooipolderweg in Den Hoorn. De specialisten staan hier voor u klaar.