Bij Lijm & Cultuur kunnen toekomstige bruidsparen zich dit weekend laten inspireren op de bruidsbeurs Engaged
Bij Lijm & Cultuur kunnen toekomstige bruidsparen zich dit weekend laten inspireren op de bruidsbeurs Engaged

Slimme Staat, Bruiden en Tips: gevarieerde activiteiten bij Lijm & Cultuur

Het stof bij de Chaos aan de Schie is voor eventjes neergedaald. Een nieuwe Chaos is echter al in de maak: hou de publiciteit in de gaten!

In de tussentijd is het Experiment op werkdagen overdag gewoon geopend. Ook de culturele activiteiten stoppen niet: de komende weken is er weer het nodige te beleven. Het actuele programma vind je zoals altijd op www.lijmencultuur.nl.

Bruidsbeurs 24/25 oktober
Als je dit leest is Engaged in volle gang. Je kunt dit niet te missen event, waar creatieve en unieke professionals uit de 'wedding industry' laten zien hoe trouwen ook kan, vandaag nog bezoeken. Tientallen creatieve ondernemers, die toekomstige bruidsparen inspireren om hun dag persoonlijker, unieker en mooier te maken, zijn van de partij. Deze ultieme 'wedding experience is vandaag nog open tot 17.00 uur.

VPRO Tegenlicht Meet Up
We denken dat nieuwe technologie wordt ontwikkeld door hippe bedrijven als Google, Apple en technostarters. Maar is dat wel zo? Uit onderzoek blijkt dat de overheid meer invloed heeft dan iedereen denkt. VPRO Tegenlicht ontzenuwt een aantal hardnekkige mythes over de oorsprong van nieuwe technologie. We praten er over door met Directeur Geo Energie bij TNO Hugo Vos, Strategisch Adviseur Economische Ontwikkeling bij de Gemeente Delft Wilbert Hoondert en anderen. Luister en praat mee op woensdag 28 oktober 20.30 uur. Toegang gratis.

Experiment
Het Experiment is zoals altijd alle werkdagen open van 10:00-17:00 uur voor werken, lunchen en loungen. De chef heeft een prachtige nieuwe lunchkaart samengesteld: supergerechten tegen aantrekkelijke prijzen. Brood, salades, soepen, smoothies, taart en meer. Kom en proef.

Tip - Verbouwd Ciccionina
Ciccionina in de Kromstraat is in het weekend club met ijzersterke dance programmering: van gevestigde orde tot beginnende DJ's. Ciccionina is ingrijpend verbouwd en nu ook doordeweeks open van dinsdag t/m zaterdag. Van harte aanbevolen!