Marlies van der Linde vaart als ondernemer haar eigen, succesvolle koers.
Marlies van der Linde vaart als ondernemer haar eigen, succesvolle koers. Foto: Dennis van den Berg

Drie jaar Bij Marlies: tijd voor 'n feestje!

DELFT – Bij Marlies bestaat alweer drie jaar. De mode- en lifestylewinkel is niet meer weg te denken uit Delft!

Je eigen mode- en lifestylewinkel beginnen in economisch moeizame tijden, je moet het maar durven. Marlies van der Linde deed het drie jaar geleden. "Ik wilde een winkel creëren waar je binnenstapt en je jezelf meteen op je gemak voelt, waar je alles wel zou willen hebben wat je ziet. Dat is gelukt", zegt ze lachend. Het winkelpand aan de Beestenmarkt werd sfeervol ingericht, een bijzondere collectie samengesteld en via sociale media de nieuwe onderneming bij het Delftse winkelpubliek en ver daarbuiten onder de aandacht gebracht.
Inmiddels plukken Marlies en haar team de vruchten. Een vaste klantenkring bezoekt met regelmaat de winkel, terwijl er nog dagelijks nieuwe klanten dit pareltje in Delft ontdekken. Onlangs heeft het Bij Marlies team de winkel een nieuwe uitstraling gegeven. Het interieur en de kleding veranderen sowieso wekelijks, omdat alles in de winkel te koop is, ook het interieur. Marlies gaat regelmatig op pad in binnen- en buitenland om de mooiste items in te kopen.
Vernieuwende winkelconcepten van andere ondernemers en events als Blue Market juicht Marlies toe: "Zo maken we het winkelhart van Delft nog aantrekkelijker."
Het driejarig bestaan wordt groots gevierd. In het weekend van 30 oktober wordt er een Please pop-up store in de winkel opgebouwd, waarbij alle modellen, kleuren en maten van de Please broeken in de winkel liggen. Bij aankoop van een broek krijgen klanten een rijk gevulde goodiebag. Op zaterdag 7 november is er het Festival of Fashion, dat plaatsvindt in de winkel. Veel fashion, muziek, hapjes, drankjes en natuurlijke volle goodiebags. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via www.bijmarlies.nl of volg haar op www.facebook.com/BijMarlies.