De nieuwe bedrijfsbus van Bola Maritiem is door RODI reclame & belettering voorzien van strakke reclame-uitingen.
De nieuwe bedrijfsbus van Bola Maritiem is door RODI reclame & belettering voorzien van strakke reclame-uitingen.

Bola Maritiem

MONSTER – Bola Maritiem is een full service watersportbedrijf. Het bedrijf doet en kan veel, maar laat alles op het gebied van reclame en belettering uitvoeren door RODI Media zh.

Zo liet Bola Maritiem onlangs de nieuwe bedrijfsbus door RODI reclame & Belettering onder handen nemen. "Daardoor is nu een rijdend reclameobject, met onze bedrijfsnaam aan de zijkant en foto's van schepen die we verkopen aan de achterkant", vertelt Jeroen Ammerlaan van Bola Maritiem. De botenspecialist laat ook de stickers met bootnamen bij RODI maken en liet er ook al eens banners maken. "Het is altijd prettig samenwerken met RODI, het werk wordt naar wens utigevoerd", vindt Jeroen Ammerlaan.
Bola Maritiem begon jaren geleden in Den Hoorn, maar verhuisde drie jaar geleden naar een veel grote locatie in Monster, waar het bedrijf plek heeft om 130 boten te stallen. Hier kan iedereen met een liefde voor boten terecht voor de verkoop, het onderhoud en het stallen van sloepen. Bola Maratiem bouwt bovendien haar eigen botenlijn. Zie voor meer informatie de website www.bolamaritiem.nl. Meer weten over RODI Media zh? Check dan www.rodimedia-zh.nl.