Nog een paar kansen op Woongeluk in Klavertje Delft fase 2

DELFT – Klavertje Delft is een nieuwbouwproject dat wordt gekenmerkt door Woongeluk. De huidige en toekomstige bewoners zullen dit zeker ervaren en gaan ervaren.
Het project spreekt een grote groep mensen aan.
Na de succesvolle eerste fase, loopt ook de tweede fase voorspoedig.

De eerste fase bestond uit de bouw van twaalf beneden- en bovenwoningen.
Daarnaast nog eens 51 ééngezinswoningen van de types Klavertje 4 en 5. Die zijn inmiddels gebouwd, opgeleverd en bewoond.
Na het afsluiten van de eerste fase, is nu ook een succesvolle start gemaakt met de tweede fase. Deze bestaat uit tien ruime ééngezinswoningen met een grote voortuin en een vlonder aan het water. Daarnaast nog eens tien ééngezinswoningen conform het concept JeEigenHuisBouwJeZelf van Weboma. De woningen zijn nagenoeg uitverkocht. Helemaal officieel wordt het, als de eerste kopers binnenkort naar de notaris gaan. De bouw van de woningen begint dit jaar nog.
Walter Vermeulen van Weboma licht toe: "Na deze fase van Klavertje Delft zijn er al afspraken met de Gemeente Delft over nog een vervolgfase van Klavertje Delft. Ook hier zullen we fraaie woningen ontwikkelen die, net zoals de eerste twee fasen, aansluiten bij de marktvraag."

Toekomstige fase
Vermeulen licht ook een tipje van de sluier op over deze toekomstige fase. "Het zal om circa dertig huizen gaan, verdeeld over drie blokken. Weboma komt graag in contact met mensen die in deze laatste fase willen wonen, om zo de woonwensen in kaart te kunnen brengen."
Kijk voor meer informatie op de website www.klavertjedelft.nl. Reageren via e-mailadres
wonen@klavertjedelft.nl.