Afbeelding
Foto:

Huis te koop: Letland 1, Delft

DELFT – Aad Beeloo woont al sinds 1993 in deze zeer gunstig gesitueerde ééngezinswoning met vijf kamers. Het is een leuke wijk langs de Buitenwatersloot. Aad heeft altijd al geweten dat dit zijn stek moest zijn. Wat later is Ingrid bij hem komen wonen. "Meteen toen ik hier ging wonen, heb ik van de opties gebruik gemaakt", zegt hij. "Zo is er een volledig glazen achterpui en zijn er plavuizen met vloerverwarming."

Hij heeft hier heerlijk gewoond, samen met zijn vrouw en kinderen. Die zijn nu de deur uit en voor twee personen is het huis te groot geworden. Aad en Ingrid hebben nu het plan om in een andere woning in Tanthof-Oost te gaan wonen. "Maar verder is het een geweldig huis", zegt hij. "Een prima omgeving, met maar 51 woningen, lekker dicht bij de binnenstad. Mooi en centraal gelegen, ook dicht bij de winkels van de Krakeelpolderweg. Het is bovendien een gezellige wijk, waar we elk jaar een buurtfeest organiseren. Maar we houden elkaar ook goed in de gaten, we hebben namelijk ook speciale buurtapps. Een gemêleerd gezelschap, waar jong en oud door elkaar woont."
Een heel groot voordeel van dit huis is de grote tuin van wel 13 meter diep. Aad heeft hier een garage in laten bouwen. Die is beduidend groter dan de schuurtjes bij de buren. De garage is grotendeels geïsoleerd en voorzien van elektra met een elektrische deur. Hier zou een auto in kunnen staan en bovendien heeft de garage een vrije uitrit. "Dat komt door de gunstige ligging van het huis", vertelt Aad. "Zelf heb ik er een motor in staan, maar er is ook een heleboel opslagruimte." Het is heel fijn, volgens Aad, dat je in de tuin zowel de schaduw als de zon op kunt zoeken. Hetzelfde geldt voor het dakterras op de eerste verdieping. "In de tuin is trouwens ook een vijver met een aantal Japanse Koi-karpers", zegt hij. "Eventueel kunnen die gewoon overgenomen worden."
De woonkamer is 5.93 bij 5.13 meter. Aan de voorzijde is er een moderne keuken, van 2.76 bij 2.95 meter. De keuken is vier jaar geleden geplaatst. Deze is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een gaskookplaat, een oven, een wasemkap, een koel-vries-combinatie en een magnetron. "We hebben dus vloerverwarming, maar zowel in de keuken als in de woonkamer hebben we een designradiator laten plaatsen voor wat meer omgevingswarmte."
Op de eerste verdieping is er aan de voorzijde een slaapkamer van 2.96 bij 3.93 meter. Aan de achterzijde zijn er twee slaapkamers van respectievelijk 5 bij 2.96 meter en 2.10 bij 4 meter. "De badkamer is zo goed als nieuw", vertelt Aad. "Die hebben we heel recentelijk laten plaatsen." De Bruynzeel-badkamer heeft een bad, een douche, een meubel, een zwevend toilet en een designradiator. Helemaal boven is een ruime, multifunctionele ruimte. Een studio van 31 vierkante meter, die goed te gebruiken is als slaapkamer. Er is een vaste kast aanwezig. Hier is tevens een keukenblok geplaatst en bevindt zich de opstelplaats voor de CV-combiketel. "Van hieruit kom je op het ruime dakterras", zegt hij. "Een dakterras op het zuidwesten, zodat je hier eigenlijk altijd in de zon zit." De woning is volledig voorzien van dubbel glas en ten dele van screens. Van binnen en van buiten is de woning goed onderhouden. Op het dak zijn er zonnepanelen. "Voor de deur is er volop gratis parkeergelegenheid", gaat Aad verder. "Behalve de winkels in de binnenstad en de Krakeelpolderweg, zijn ook scholen en de BSO."
De woning is dichtbij het station Delft Centraal, de TU en de N470, A13 en A12.

De vraagprijs voor deze woning is 339.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding