De gezellige familiebrunch op de eerste zondag van de maand in het WestCord Hotel, een leuke gelegenheid om bij te praten met familie en vrienden.
De gezellige familiebrunch op de eerste zondag van de maand in het WestCord Hotel, een leuke gelegenheid om bij te praten met familie en vrienden. Foto:

Familiebrunch op zondag brengt steeds meer mensen naar het WestCord Hotel

DELFT – De familiebrunches van het WestCord Hotel winnen steeds meer aan bekendheid. De eerste brunch in het hotel aan de Olof Palmestraat 2 vond plaats op 6 september en was eigenlijk meteen al een succes. En voor de eerstvolgende brunch, die op zondag 1 november plaats vindt, zijn ook al heel wat reserveringen gemaakt. "Het begint echt uit te groeien tot een gezellige eerste zondag van de maand vol met luxe gerechten die met andere familieleden kunnen worden gebruikt", vertelt Food & Beverage manager Mischa Huijers van het WestCord Hotel.

In het WestCord Hotel wordt iedere eerste zondag van de maand, tussen 12.30 en 15.00 uur een zeer uitgebreid koud-, warm- en dessertbuffet geserveerd. Het WestCord Hotel is de perfecte locatie als u iets te vieren heeft of gewoon gezellig wilt bijpraten met familie en vrienden. "We willen benadrukken dat het een echte familiebrunch is, zodat ouders de kinderen gewoon mee kunnen nemen", legt Huijers uit. "Natuurlijk mogen zij mee eten van het buffet, maar je kunt ook kids à la carte bestellen. Het hotel wordt heel kindvriendelijk gemaakt, want er is van alles voor ze te doen. Diverse spelletjes, maar bijvoorbeeld ook een springkussen en dat onder het toeziend oog van een kindermeisje."

De familiebrunch is echt volwaardig eten, wil Mischa Huijers nog maar eens benadrukken. Het koude en warme buffet bestaan uit echte luxe gerechten en het dessertbuffet maakt de brunch compleet. Vaak wordt met seizoensproducten gewerkt. Voorbeelden van koude gerechten op de huidige kaart zijn rundercarpaccio met pesto, rucola en Parmesan en een waaier van ambachtelijke vleeswaren, zoals Parmaham, rosbief en kalkoenfilet. Warme gerechten waaruit de familiebrunches kunnen bestaan zijn onder meer diverse soorten vis uit de oven met een saffraan-currysaus, huisgemaakte lasagne bolognese en varkenshaas medaillons in roomsaus met verse tuinkruiden. Volwassenen betalen 26,50 euro per persoon. Kinderen tot en met drie jaar eten gratis en voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar betaal je 1,50 euro per levensjaar. Voor reserveringen kun je het beste naar de website www.westcordculinair.nl gaan. Voor meer informatie kun je bellen naar (015) 888 90 10. Internet: www.westcord.nl.