Marco (links) en Gerben (rechts) voor hun winkel Long John Bodywear aan de Oude Langendijk.
Marco (links) en Gerben (rechts) voor hun winkel Long John Bodywear aan de Oude Langendijk.

GTST-ster bij 20-jarig jubileum
Long John Bodywear

DELFT - Met 20 procent korting, modeshows en een presentatie van het nieuwe ondermodemerk Bolas van GTST-ster Everon Jackson Hooi (Bing) viert Long John Bodywear volgend weekend op feestelijke wijze het 20-jarig bestaan.

De korting geldt op zaterdag 24 en zondag 25 oktober op de hele collectie. Zondagmiddag 25 oktober zijn er om het hele uur modeshows en vanaf 15.00 uur is Everon in de winkel aan de Oude Langendijk in Delft om z'n nieuwe merk te promoten. Long John Bodywear is een winkel met onder- en badmode voor de zelfbewuste en trendy man, die weet dat kwaliteit en goede pasvorm in ondermode minstens zo belangrijk zijn als in de rest van zijn garderobe. Eigenaren Gerben en Marco zijn er trots op dat ze, ondanks een turbulente start in 1995, zijn blijven geloven in hun concept. "Ondergoed dat comfortabel zit is tenslotte een goed begin van de dag", stelt Gerben Borsje, die in 1995 Long John Bodywear is gestart.
Op 24 en 25 oktober zal Long John Bodywear zijn 20-jarig bestaan uitbundig vieren. "Wij waarderen onze klanten en willen ze daarom graag bedanken met 20 procent korting", zegt Marco.
Everon, beter bekend als het personage Bing uit GTST, is die zondag zelf vanaf 15.00 uur aanwezig. Deze middag wordt omlijst met modeshows op elk heel uur. De mooiste mannen showen dan de nieuwste trends op het gebied van ondermode. DJ Lody verzorgt de muziek en natuurlijk worden heerlijke drankjes geserveerd bij Long John Bodywear, inmiddels specialist in heren onder- en badkleding en als winkel en webshop een begrip in Delft en ver daar buiten.