In Theater de Veste is sinds afgelopen week een pop-up restaurant.
In Theater de Veste is sinds afgelopen week een pop-up restaurant.

Delft krijgt nieuw pop-up restaurant met Indische twist

Afgelopen donderdag is in Theater de Veste een gloednieuw pop-up restaurant geopend. Toko Toorop uit Rotterdam gaat u drie maanden trakteren op Indonesische gerechten.

Het theater heeft een scherpe neus voor jong talent, niet alleen op de bühne, maar ook culinaire ondernemers krijgen een podium bij Theater de Veste. Zo beleefden de jonge honden van het immens populaire Delftse kookcollectief Gastrovan mooie tijden in het theater en waren onder meer de meisjes van Salsa Verde eerder succesvol te gast in het pop-up restaurant. Nu is het de beurt aan Paul Toorop en zijn team!

Kookkunsten van oma
De deuren van het pop-up restaurant zijn iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Ook wanneer u geen voorstelling bezoekt in Theater de Veste, verwelkomen Paul en zijn collega's u met open armen. Daarnaast loont het om iedere week terug te komen, door de smakelijke wisselende kaart die Toko Toorop voor u samenstelt. Paul: "We maken van het pop-up restaurant één gezellige huiskamer, waar iedereen kan genieten van de kookkunsten die ik van m'n oma en vader heb geleerd en meegekregen."
"Het Indische eten staat nooit stil. Ik combineer westerse gerechten met Indonesische smaken en bereidingswijzen. Ik zoek de grenzen op om te kijken wat leuke combinaties zijn om te maken. Uiteindelijk wordt van een jonger iemand toch ook verwacht dat hij iets maakt wat vernieuwend is," aldus Paul. Kortom, ga gezellig langs, want naast dat het eten aantrekkelijk geprijsd is, geldt: "… zoals het ook vroeger bij ons thuis was, er is altijd genoeg".
Op de avond zelf kunt u uw keuze maken uit smakelijke menu's vanaf 15 euro. Verwacht daarbij geen standaard rijsttafels, maar veel verschillende soorten verfijnde smaakbommen.

Reserveringen
Reserveringen kunnen gemaakt worden via e-mailadres
eten@theaterdeveste.nl onder vermelding van uw naam, contactgegevens, het aantal personen en de datum. Selamat makan!