Adviseur Jacko Langeraar toont een kleurrijk Plameco plafond in het pand van Plameco Nootdorp.
Adviseur Jacko Langeraar toont een kleurrijk Plameco plafond in het pand van Plameco Nootdorp. Foto: Martijn Linthorst

Kies voor gemak en een mooi resultaat, kies voor een Plameco plafond

NOOTDORP – In één dag een nieuw plafond en uw meubels kunnen blijven staan, dat is bijna uniek. Het lijkt onmogelijk en toch spelen de monteurs van Plameco Nootdorp aan de Laan van Ambacht 6 in Nootdorp het keer op keer klaar.

Plameco Nootdorp is een bedrijfsonderdeel van Geers Zonwering en voorziet duidelijk in een behoefte. Veel mensen zien tegen de klus op als een plafond een onderhoudsbeurt nodig heeft. Daarom is de mogelijkheid om nu te kiezen voor een zogenaamd spanplafond wel heel aantrekkelijk. Een Plameco plafond wordt vrijwel direct tegen het oude plafond gemonteerd. Zo'n hoogwaardig kunststof plafond ziet er glad en strak uit en spots zijn in te bouwen.
In elk type en elke stijl leverbaar en eventueel te voorzien van sierlijsten. "Zonder hak- en breekwerk en met een relatief schone montage", verklaart adviseur Jacko Langeraar. "Een eenmalige aanschaf van een duurzaam plafond, toepasbaar in een klassieke, maar ook in een moderne woning." Andere voordelen van een Plameco plafond: het plafond is eventueel schoon te maken en is onderhoudsvriendelijk. Het plafond is bovendien vochtbestendig en schimmelwerend, brandveilig, akoestisch corrigerend en thermisch isolerend.
Breng een bezoek aan de showroom en zie zelf hoe sfeervol een Plameco plafond uw woonkamer of elke andere kamer kan maken. Het andere gedeelte van het pand is ingericht voor Geers Zonwering. Alle voorkomende zonweringsproducten zijn hier leverbaar. "Voor Luxaflex is er nu een aantrekkelijke actie", zegt Ankie Geers. "In de maanden oktober en november krijgt u bij aanschaf van een Luxaflex Duette of Plissé de SmartCord of de LightRise bediening helemaal gratis."
Op het gebied van buitenzonwering is er tot en met het einde van het jaar een aanbieding op een knikarmscherm. "Hierbij is de motor met afstandsbediening helemaal gratis", zegt ze. "Kom langs en laat u informeren."
Telefoon: (015) 310 18 47. Internet: www.geerszonwering.nl.