Therapeut Kees Massar ontvangt u graag in de nieuwe praktijkruimte van Mesologie Massar. Foto: Martijn Linthorst
Therapeut Kees Massar ontvangt u graag in de nieuwe praktijkruimte van Mesologie Massar. Foto: Martijn Linthorst Foto: Martijn Linthorst

Het beste van twee werelden bij Mesologie Massar

DELFT – Cliënten van Mesologie Massar zullen voortaan naar een ander adres moeten voor een consult. Voortaan vindt u de praktijk in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Nieuwe Plantage 28. "Deze locatie is veel beter bereikbaar dan het vorige pand in de Spoorzone", zegt Massar. "En parkeren is hier geen enkel probleem."

In het pand aan de Nieuwe Plantage heeft Mesologie Massar de beschikking over een veel grotere, sfeervol ingerichte praktijkruimte. "Belangstellenden kunnen mijn nieuwe praktijk zelf komen bekijken tijdens de informatiedag op zaterdag 17 oktober", zegt Massar. "Tussen twaalf en vier uur kan iedereen langs komen om rond te kijken en informatie in te winnen. Daarnaast zijn er regelmatig gratis inloopspreekuren. In een één-op-één gesprek wordt gekeken of een mesologie-behandeling zinvol is."

Met mesologie kunnen onder andere chronische buik- en vermoeidheidsklachten verholpen worden. Mesologie is een combinatie van reguliere en alternatieve geneeskunde. "Om zo compleet mogelijk naar een klacht te kijken", legt hij uit. "Bij de oosterse geneeskunde gaat het er om de bron van de lichamelijke klacht weg te halen. In de reguliere geneeskunde is heel veel kennis. Door deze combinatie ontstaat er vaak meer inzicht in de klachten."

De behandelingen worden met een tussenpoze van twee maanden gegeven. Na drie behandelingen bepaalt Massar of het zinvol is dit traject voort te zetten. Er moet duidelijk een stijgende lijn te zien zijn. "Anders kijk ik in overleg met de cliënt naar andere opties", laat hij weten." Kijk op de website voor een complete beschrijving van mesologie.

Zijn praktijk is aangesloten bij Therapie in Delft, een netwerkorganisatie die hij zelf samen met een collega in het leven heeft geroepen. Telefoon: (06) 49 89 81 33. Internet: www.mesologie-massar.nl.