Sonja Zwennes in haar praktijk in de Zuiderstraat in Delft. Foto: Martijn Linthorst
Sonja Zwennes in haar praktijk in de Zuiderstraat in Delft. Foto: Martijn Linthorst Foto: Martijn Linthorst

Hypnotherapie is ook ont-hypnotiseren

DELFT - Eigenlijk zijn we ons leven lang gehypnotiseerd door onze omgeving en ook door onszelf. Er is ons verteld hoe we ons moeten gedragen, wie en wat we moeten zijn. Dat we niet goed genoeg zijn zoals we zijn.

We zijn dat gaan geloven en het heeft zich in ons vastgezet als overtuigingen die ons ziek en ongelukkig kunnen maken. Een belangrijk doel van hypnotherapie is om mensen te ont-hypnotiseren. Om al die negatieve boodschappen om te zetten in opbouwende en ondersteunende overtuigingen. Zodat je je waardevol voelt en in je eigen kracht staat. Blij bent met jezelf.

Sonja Zwennes gebruikt in haar praktijk Hypnotherapie & Healing in de Zuiderstraat 244 verschillende technieken, zoals NLP (Neurolinguïstisch programmeren), regressie- en reïncarnatietherapie, zielsregressie, EFT, ademhalingstechnieken enzovoort. "Ik geef ter ondersteuning vaak Bachbloesem remedies mee en als huiswerk chackra-oefeningen. Voor sommige van die technieken is een lichte trance of hypnose voldoende om effectief te zijn. Cliënten beseffen dan vaak niet eens dat ze onder hypnose zijn. Ik gebruik daarnaast ook de klassieke directe hypnose. Daarbij ben je in een diepere hypnose, maar ook dan blijf je bewust aanwezig en baas over jezelf ."

Die vorm van hypnose is heel goed in te zetten bij, onder meer, stoppen met roken, voorbereiden op een examen of een operatie, afvallen, weinig zelfvertrouwen en angsten. "Helemaal op jouw maat. Ik kan zo'n sessie opnemen en je toesturen, zodat je het thuis kunt afluisteren."

Lees meer over wat Sonja voor je kan betekenen op haar website: www.hypnotherapie-delft.nl of stuur een e-mail naar info@hypnotherapie-delft.nl. Bellen kan naar: (06) 34 92 19 89.