Twee nieuwe projecten in RijswijkBuiten

RIJSWIJK – Het succes van RijswijkBuiten gaat nog steeds door! De nieuwe woonwijk tussen Rijswijk en Delft kent inmiddels al veel nieuwe enthousiaste bewoners. De ontwikkeling gaat in een snel tempo door. Op 17 oktober aanstaande vindt daarom de start verkoop van een tweetal nieuwe projecten in RijswijkBuiten plaats.

Allereerst Fase 8C van De Tuinen van Sion. Voor wie bekend is met dit project is fase 8C een vervolg. Dit kent dezelfde woningtypes, te weten Grote Verandawoningen en de Stadsvilla's.
De Grote Verandawoningen zijn mooie ééngezinswoningen met een woonoppervlakte van ongeveer 117 vierkante meter en zoals de naam al zegt, met een prachtige veranda aan de voorzijde. De stadsvilla's zijn ongekend ruim met een woonoppervlakte van maar liefst 150 vierkante meter. Door het platte dak zijn alle drie de woonlagen volledig te benutten en heeft deze woning maar liefst vier slaapkamers.
Het tweede project dat in verkoop gaat is Eiland 2 van De Eilanden van Sion, genaamd Waterlelie. Een prachtig projecten waarbij alle woningen gelegen zijn aan het water. Wie wil er nu niet vanuit de achtertuin wegvaren naar Delft, Leiden of het Westland? De architectuur is in oudhollandse stijl, waarbij ook hier een eventuele veranda tot de mogelijkheden behoort.
De Waterlelie bestaat uit zowel prachtige rijwoningen als luxe twee-onder-één-kapwoningen. Van het tweede eiland gaan de eerste 32 woningen op zaterdag 17 oktober in verkoop.
De start verkoop vindt plaats op zaterdag 17 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het informatiecentrum RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 3B in Rijswijk.