Dineren onder het genot van Franse Chansons? Dat kan 16 oktober bij Lijm & Cultuur.
Dineren onder het genot van Franse Chansons? Dat kan 16 oktober bij Lijm & Cultuur. Foto: Jesper Neeleman

Gevarieerde activiteiten bij Lijm & Cultuur

De laatste week Chaos aan de Schie! Bij een Spectacle in Franse sfeer past een inspirerende gedachtewisselingen over de rol van Europa, maar ook een laatste Diner Chantant. De week erop is bij Lijm & Cultuur de eigenzinnige bruidsbeurs Engaged.

VPRO Tegenlicht Meet Up "Branding Europe" - 14 oktober 20.30 uur
Europa voelt aan alle kanten de hete adem van dreiging in de nek. Het wordt steeds noodzakelijker om het bestaansrecht van Europa helder te formuleren. Maar hoe vertellen wij over onze gedeelde normen en waarden? Hoe zit dat als Delftenaar, Nederlander, Europeaan? We praten tijdens de Meet Up over de uitzending door met o.a. ontwerpers van Kokpistolet en de drijvende krachten achter Propaganda by the People. Luister, denk en praat mee! Toegang gratis. Als je wilt kun je vooraf genieten van een dagschotel bij de Chaos aan de Schie.

Diner Chantant - 16 oktober 20.30 uur
Dineren onder het genot van Franse Chansons en vrolijke muziek. Paris aan de Schie! De Franstalige Carole Marie Doucet zingt de mooiste chansons en haar muzikanten verrassen met prachtige cafémuziek. Er is nog plek op 16 oktober.
Bruidsbeurs Engaged - 24/25 oktober
Engaged is een niet te missen event waar creatieve en unieke professionals uit de wedding industry bruidsparen laten zien hoe trouwen ook kan. De trouwbranche kent steeds meer creatieve ondernemers die toekomstige bruidsparen kunnen inspireren hun dag persoonlijker, unieker en mooier te maken. Engaged: de ultieme wedding experience!
Praktisch - Nieuwe lunchkaart
Chaos aan de Schie is nog open tot en met 17 oktober op woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Info en reserveren via www.chaosaandeschie.nl. of 015 262 8089. Het actuele culturele programma via www.lijmencultuur.nl. Het Experiment blijft alle werkdagen open van 10.00 tot 17:00 uur voor werken, lunchen en loungen. Kom en geniet van de nieuwe lunchkaart.