Onder grote belangstelling werd afgelopen week de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Amazing Oriental in Ypenburg.
Onder grote belangstelling werd afgelopen week de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Amazing Oriental in Ypenburg. Foto:

Eerste paal voor Amazing Oriental Ypenburg

REGIO – Onder grote belangstelling is deze week de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Amazing Oriental. De nieuwe Aziatische supermarkt komt aan de Laan van Haamstede in Ypenburg. Medio 2016 moet de nieuwe supermarkt klaar zijn. Een Aziatische supermarkt inclusief sfeervol restaurant en een distributiecentrum voor intern transport. "Ons huidige gebouw aan de Kleveringweg werd te klein", weet André Lou te vertellen. "Het pand heeft een kasconstructie en begon ook een beetje te verouderen. Zo hebben we wel eens last van lekkages gehad." Kortom, de oude supermarkt naast Xotus kon niet meer goed in de behoeften van de vele klanten voorzien. De uitstraling moest nodig worden vernieuwd en verbeterd. "We hebben voor de aantrekkelijke locatie Ypenburg gekozen, omdat de supermarkt dan ook langs de snelweg ligt en voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Bovendien is er altijd meer dan genoeg parkeergelegenheid." Amazing Oriental heeft vijftien jaar in het oude gebouw gezeten. Op naar de volgende vijftien jaar in het nieuwe gebouw! Daar zullen straks meer dan zevenduizend artikelen uit heel Azië worden verkocht. Dus echt authentieke producten. De goede versafdeling wordt wekelijks drie keer bevoorraad met groenten en fruit vanuit Azië. "Het is leuk om te zien dat onze klantenkring voor de ene helft uit mensen bestaat die in Nederland zijn geboren en voor de andere helft uit Aziatische mensen", zegt André Lou. Telefoon: (015) 215 30 99.
Internet: www.amazingoriental.com.