Specialist Bent van Splunter kan u alles vertellen over de uiteenlopende soorten raamdecoratie bij Gamma Delft.
Specialist Bent van Splunter kan u alles vertellen over de uiteenlopende soorten raamdecoratie bij Gamma Delft. Foto: Martijn Linthorst

Kom de raamdecoratie voelen en 'ervaren' in de showroom
van Gamma Delft

DELFT – Je zou haast van een aparte showroom in de bouwmarkt spreken. Zo uitgebreid en prachtig gepresenteerd is het assortiment raamdecoratie bij Gamma Delft op Woonboulevard Leeuw&Stein. In de bouwmarkt aan de Leeuwenstein 35 vind je in een handomdraai wat je moet hebben. En is er toch wat advies nodig of heeft u andere vragen? Raamdecoratie-specialist Bent van Splunter helpt u graag verder. "We hebben een heel breed assortiment bestaande uit rolgordijnen, plissés, horizontale jaloezieën, Velux rolgordijnen, verticale jaloezieën, (over)gordijnen, vouwgordijnen en roljaloezieën", legt hij uit. "Tegenwoordig richten we ons steeds meer op maatwerk voor de klant. Al deze soorten raamdecoratie kunnen perfect op maat gemaakt worden, zodat die helemaal in het interieur passen." In de showroom van Gamma Delft moeten de klanten de materialen kunnen voelen en ervaren. De montage- en inmeetservice doet de rest. "Bij de mensen thuis wordt de boel opgemeten, daarna wordt de nieuwe raamdecoratie op maat gemaakt en vervolgens gemonteerd", legt Van Splunter uit. "Ook het monteren van gordijnrails doen we. Alles kan bij deze service worden ingekort tot de gewenste maat."
In de showroom van Gamma Delft staat een aantal inspiratietafels. Gewoon even rustig zitten met diverse interieurbladen om inspiratie op te doen. "Binnenkort krijgen we ook bestelzuilen", gaat hij verder. "Gevonden wat u zocht? Doe daarna de bestelling bij één van de zuilen, de op en top zelfservice. Kan nu trouwens ook al via internet." De raamdecoratie is van het eigen Gamma-merk, het OK-label. Ook verkrijgbaar in uitzonderlijke maten en bovendien zijn volop accessoires voorhanden. "Regelmatig zijn er ook stylisten aanwezig, interieurspecialisten die de klant ècht specialistisch advies kunnen geven", aldus Van Splunter. Telefoon: (015) 257 88 99. Internet: www.gamma.nl.