Het team van Kam Kam Kappers, met van links naar rechts Hilary Gibson, Beau Hulst, Laura Pronk en Ted van der Drift.
Het team van Kam Kam Kappers, met van links naar rechts Hilary Gibson, Beau Hulst, Laura Pronk en Ted van der Drift. Foto:

Unieke actie bij dertigjarig bestaan
van Kam Kam Kappers

DELFT – Kam Kam Kappers is al jarenlang een begrip in Delft. In oktober bestaat de toonaangevende zaak aan het Vrouw Juttenland 31 ruim dertig jaar en dat wordt feestelijk gevierd met een unieke actie. Gevraagd naar de hoogtepunten van dertig jaar Kam Kam, vertelt eigenaar Ted van der Drift: "Samen met mijn creatieve team heb ik diverse Coiffure Awards gewonnen, wervelende haarshows gegeven in clubs, meegewerkt aan modeshows en onder meer Holland's Next Topmodel. Het meest bijzonder vind ik echter dat we al decennialang onze klanten steeds weer vernieuwende vormen en stijlen kunnen aanbieden en met de mooiste producten werken, zoals Kérastase. En dat allemaal in een fijne en inspirerende omgeving." Plannen voor de toekomst zijn er uiteraard ook. Sinds enkele jaren biedt Kam Kam Kappers als eerste salon in Delft het 'ls&b groomin' pakket aan, waarbij heren zich onder het genot van een espresso door een vrouwelijke barbier kunnen laten scheren en een 'hot towel' behandeling krijgen. Ook biedt Kam Kam Kappers pruiken aan voor mensen met haarverlies door ziekte of medische behandelingen. Bij binnenkomst krijgt u een menukaart die u kunt doornemen om uw eigen menu, of te wel behandelingen, samen te stellen.
Hierdoor weet u de prijs vooraf en komt u niet voor verrassingen te staan bij de kassa. In de menukaart staan acties voor zowel nieuwe als trouwe klanten en heerlijke Kérastase treatments. Een treatment houdt in, dat u bij de wasunits een luxe verzorgingsbehandeling krijgt. Uw haar krijgt een prachtige glans, de kleurintensiteit wordt behouden en uw haarconditie wordt verbeterd.
Als kers op de taart heeft het ook een 'anti-frizz' werking, waardoor het haar langer mooi in model blijft. Speciaal ter gelegenheid van het ruim dertigjarig bestaan geeft Kam Kam Kappers gedurende de maand oktober 30 procent korting op alle knip- en kleurbehandelingen. Ook krijgen klanten de gehele maand oktober bij aankoop van een Kérastase drie-stappenplan de shampoo cadeau! Bovendien – zolang de voorraad strekt – een door Kérastase goed gevulde goodiebag. Telefoon: (015) 212 33 80. Internet: www.kamkam.nl.