Afbeelding

Gevarieerde activiteiten bij Chaos aan de Schie

Een smakelijk diner, een goed gesprek en een gulle lach: het kan allemaal tijdens de Chaos aan de Schie bij Lijm & Cultuur. Afgelopen week was het tweede succesvolle Diner Chantant en er komt er nog een.

Komende week staan een nieuwe VPRO Tegenlicht Meet Up en een cabarettheatervoorstelling op het programma.

De Klimaatzaak - 30 september 20.30 uur
Het klimaatbeleid dat de Nederlandse overheid voert laat te wensen over. Advocaat Roger Cox besloot de staat voor de rechter te slepen en won. VPRO's Tegenlicht volgde het proces van dichtbij en laat zien dat één man wel degelijk het verschil kan maken. Wat is de betekenis hiervan, internationaal, nationaal, regionaal, lokaal? Waar staat iedereen in zijn streven naar een gezonder klimaat en hoe maken we in Delft het verschil? We kijken naar fragmenten en praten er over door met onder anderen wethouder Stephan Brandligt en Prof. Ad van Wijk, één van de mede-eisers in de zaak. Denk en praat ook mee. Toegang gratis.

De Blonde Jongens en Tim - 4 oktober 20.30 uur
In 2014 wonnen ze de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Nu zijn ze te zien in Delft. Acrobatisch, muzikaal, energiek en razendsnel: Chippendales meets Ashton Brothers! In de voorstelling nemen ze je mee door talloze film- en theatergenres en Tim hobbelt er rustig achteraan. Speciaal voor Chaos aan de Schie halen ze werkelijk alles uit de kast en maken er een spektakel van. De entree bedraagt 15 euro voor een losse kaart of 45 euro inclusief diner.

Diner Chantant - 16 oktober
Dineren onder het genot van Franse Chansons en vrolijke muziek. Paris aan de Schie. Het kan nog op vrijdag 16 oktober. Een aanrader!

Praktisch
Chaos aan de Schie is tot en met 17 oktober en is geopend voor diner van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Informatie en reserveren via www.chaosaandeschie.nl of 015-2628089. Het actuele culturele programma en online kaartverkoop via www.lijmencultuur.nl. Het Experiment is alle werkdagen open van 10.00 tot 17.00 uur voor werken, lunchen en loungen.