Het jubileum van Debora werd onder meer gevierd met mooie optredens van zangers en zangeressen, dansers en de cabaretiers Maartje&Kine, die de volle zaal hier aan het lachen maken.
Het jubileum van Debora werd onder meer gevierd met mooie optredens van zangers en zangeressen, dansers en de cabaretiers Maartje&Kine, die de volle zaal hier aan het lachen maken. Foto: Koos Bommelé

Inloophuis Debora viert 10-jarig jubileum

DELFT - Inloophuis Debora, het ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten, bestaat deze maand 10 jaar. Dat werd vorige week gevierd bij normalisatie instituut NEN, die hiervoor haar bedrijfsrestaurant beschikbaar had gesteld. Het werd een geslaagde avond waarbij diverse personen met een bos bloemen en/of cadeau in het zonnetje werden gezet vanwege hun inzet voor het Inloophuis. De aanwezigen beleefden veel plezier aan het optreden van het muzikale Delftse cabaretduo Maartje&Kine en ze genoten van een fraaie zang- en dansvoorstelling door Kickens Visual Xpressions. Ook was er een indrukwekkende speech van één van de gasten van het Inloophuis. Die speech maakte maar weer eens duidelijk dat mensen die denken: 'Een inloophuis? Ach, daar zit iedereen te jammeren, ik omring me liever met positieve mensen', toch echt een verkeerde indruk hebben. 'De warmte en het begrip die wij in het inloophuis troffen is voor ons onmisbaar geweest', leerde het verhaal van één van de gasten. Meer weten? Loop gerust eens binnen aan de Aart van der Leeuwlaan 9, bel naar 015-2572767 of kijk op www.inloophuisdebora.nl. Zie voor meer foto's van het jubileumfeest de website www.delftopzondag.nl/fotoalbum.