Afbeelding
Foto: Charles van Harling

Maak kans op kaarten voor Cirque Stiletto

DELFT – "Hooggeëerd publiek, komt dat zien, komt dat zien!" Spanning, schoonheid en sensatie: dat is Cirque Stiletto 3, het nieuwe theatrale circus in optima forma.

Met onze nationale, 'fleurige' diva als leading lady ziet het publiek een show vol wereldtalenten uit de circuswereld, zoals de fameuze komische Wëreldbänd (door de pers geprezen als 'van wereldformaat'), drag queen Lady LaLa McCallan en The Stiletto Dancers. Cirque Stiletto 3 maakt van circus een spectaculair, kleurrijk en gevarieerd spektakel vol spanning en sensatie, maar ook van ontroerende schoonheid.

De krant Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen twee maal twee kaarten weggeven voor de voorstelling van Cirque Stiletto 3 op donderdag 22 oktober in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Wie kans wil maken moet de volgende vraag beantwoorden en dit uiterlijk woensdag 23 september mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Welke bekende diva, zangeres en leading lady van Cirque Stiletto 3 wordt op de foto bij deze tekst door Charles van Harling geïnterviewd?