Erik Idenburg bij de banner aan de buitenwand van zijn bedrijfspand.
Erik Idenburg bij de banner aan de buitenwand van zijn bedrijfspand. Foto: Dennis van den Berg

Idenburg Car Solutions

DELFT – Een fraaie banner ontwerpen en produceren voor Idenburg Car Solutions? Voor RODI Reclame & Belettering, onderdeel van RODI Media zh, een fluitje van 'n cent.

In 1993 startte Martin Idenburg met een autopoetsbedrijf op bedrijventerrein de Schieoevers. Na verloop van tijd kwamen daar in 2003 het inbouwen van carkits, hifi en dergelijke en in 2008 een eigen garage bij. Bij Martin en zijn zoon Erik kan iedereen terecht met zijn auto, van de APK en zomer- en winterbanden tot het reinigen van auto's die naar hun nieuwe eigenaars gaan.
Wanneer Idenburg zijn bedrijfsvoertuigen wil laten bestickeren of grote reclamematerialen zoals vlaggen en banners nodig heeft, wordt RODI ingeschakeld. "Een bedrijf met vaklui, waar je als klant steevast wordt herkend zodra je binnenstapt. Heel gastvrij, je voelt je altijd welkom", vinden vader en zoon Idenburg. De fraaie banner aan de buitenwand van het bedrijf, die voorbijgangers attendeert op de mogelijkheid om een lakpantser aan te laten brengen door Idenburg, is door RODI vakkundig ontworpen en bevestigd. Kijk ook eens op www.idenburgcarsolutions.nl.
Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.