Afbeelding
Foto: Martijn Linthorst

Huis te koop: A. v.d. Leeuwlaan 78, Delft

DELFT – Wim Bijl woont al weer heel wat jaartjes in dit royale vierkamer appartement van 103 vierkante meter, sinds 1995 om precies te zijn. Na zijn studententijd in Delft is hij getrouwd. Hij woonde eerst op verscheidene andere adressen en daarna gingen hij en zijn vrouw hier wonen. Het huwelijk duurde uiteindelijk acht jaar en daarna is Wim er alleen blijven wonen.

Hij heeft nu een nieuwe liefde en ze hebben samen een huis gekocht in Nunspeet. "Dit was oorspronkelijk een huurflat, maar in 2005 kreeg ik de mogelijkheid om deze flat te kopen", zegt hij. "Ik heb er na de scheiding helemaal mijn eigen huis van gemaakt. De muren en het plafond zijn aangepakt, ik heb een mooie houten vloer laten leggen, alle leidingen zijn netjes weg gewerkt en een slaapkamer is bij de woonkamer getrokken. Hierdoor is er nu een mooie zijkamer, met open doorgang naar de woonkamer. Het hele appartement heeft mooie lichte houten deuren. Verder zitten er een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer in."
De hal, de keuken, de eet- en woonkamer zijn voorzien van een fraaie massief houten vloer met isolatielaag. De hal bevindt zich centraal in de woning en biedt vanwege de grote glaspartijen een vrij zicht tot de woonkamer. Deze is riant en zeer licht. De kamer heeft een L-vorm en is ongeveer 36 vierkante meter. "Je ziet veel houtaccenten in de woonkamer", zegt hij. "Het wandmeubel heb ik zelf ontworpen, eventueel over te nemen."
De naastgelegen eetkamer is 4.55 bij 2.92 meter. Van hieruit kun je via de aluminium schuifpui op het zonnige terras op het westen komen. "Ja, ik maak er veel gebruik van. Je zit er lekker in de zon en hebt een mooi groen uitzicht. Er is trouwens een elektrisch bedienbaar zonnescherm."
Aan de voorzijde van de woning is er een gesloten keuken. Luxe uitgevoerd, met onder andere meer een design radiator en inbouwapparatuur, zoals een koelkast, een diepvriezer, een combimagnetron, een elektrische kookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. "Verder zijn er aan deze kant van de woning twee ruime slaapkamers", zegt Wim. "Eén daarvan heb ik zelf in gebruik als hobby- en boekenkamer."
De slaapkamers zijn respectievelijk 2.10 bij 4.30 meter en 2.92 bij 4.30 meter. "Op de plaats waar eerst de aparte toiletruimte was, is nu een kast met de aansluiting voor de wasmachine en de droger", geeft hij aan.
De badkamer zelf is geheel gemoderniseerd en is voorzien van een hangend toilet, een badkamermeubel met wastafel en een ligbad met (regen)douche. Een prachtig appartement in een zeer plezierige groene woonomgeving, met voorzieningen als openbaar vervoer, het winkelcentrum, uitvalswegen en recreatiegebied Midden Delfland binnen handbereik.

VvE-bijdrage is 196 euro en het voorschot stookkosten is 96 euro per maand. De vraagprijs van deze woning is 208.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Hof van Delft Makelaardij, (015) 212 64 26 of www.hofvandelft.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding